Ev hapsi verilen papazý geri hapis haneye sokmazlar diye düþünüyorum...
Ev hapsi verilen papazý geri hapis haneye sokmazlar diye düþünüyorum...
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem...svuru-2659350/
TEK BÝR MANTIKLI ÇÖZÜM VAR... ÝNÞALLAH DOÐRU YOL BULUNUR...
Drexty kardesim, trole yem olmadim.
Ben en basindan dedim bu topige dadanmalarina engel olacagim elimden geldgince ki takip edenler rahat etsin. Trolu engellemenin tek bir yolu vardir, ceza alirsiniz ikiniz de. Biz ceza aldik, adam 2. rumuzundan aynen devam. Sizlere soyledim siz bulasmayin, ceza almayin diye kac kere. Allahtan sen almamissin.
Rezalete devam. Hissenin hareketleri olumlu birseyler cikacagini gostermiyorbize maalesef.
666 hoþ geldin, þövalye ruhlu bir adammýþsýn, tebrik ederim.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
HALKB'nin ana yabancý hissedarlarýnýn (fonlar) ellerindeki hisse sayýsý son aylarda hemen hemen hiç deðiþmedi. Mondrian elindeki 76 milyon lotu aynen tutuyor, Vanguard'a ait 3 fonda toplamda 39 milyon hisse aynen duruyor, Blackrock fonlarýnýn elindeki 20 milyon lot da tutulmaya devam ediliyor. Dimensional grubun da elinde 25 milyon lota yakýn hisse mevcut. Son aylarda hissenin son derece volatil bir dönem geçirmesine raðmen bu 4 yabancý fonun elinde tuttuðu 160 milyon lot, ki tedavüldeki adedin 4 te 1 inden fazladýr, hemen hiç deðiþime uðramadan elde tutulmaya devam ediliyor. Kopernik Global Investors isimli bir fonun son aylardaki alýmlarý dikkatimi çekti. Bu fon 3.2 milyar dolarlýk bir fon ve Tampa, Florida, ABD merkezlidir. Geçen Haziran'dan itibaren agresif þekilde HALKB hissesi alýmý yaptý durdu Kopernik, þu anda 2 ayrý fonunun bünyesinde 10 milyon lot HALKB bulunuyor. Kasým Gaffar, bu fonun üst düzey yöneticilerindendir, bir bildiði var herhalde.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Hissenin son yükseliþi yine sahte çýktý, çýktýðý gibi geri geldi.
Binbir zahmetle yaptýðý primi büyük bir hýzla geri veriyor maalesef.
Fiyat altýya yaklaþtýkça satýcýlarýn hevesi kýrýlýyor gibi geliyor bana, dilerim tutunur buralarda.
Yer Ýmleri