Turkiyedeki arkadasimi bankadan arayip bu haberi soylemisler :
elinizde halkbank hisseleri var, haraketli olur gibi birseyler demisler
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...onemi-40989093
Sizce OFAC cezasini aciklama tarihi ile Amerikan Secimlerinin nasil bir iliski var ? Amerikan Secimlerinden once aciklanabilir diye birsey demisler ? Anlamadim
Adam gitmis butun siklari tiklamis. Oncekinde de Papaz birakildiktan 2 gun sonra "birakilacak" sikkini tiklamis 2 kisi.
Insanlarin belli testlere girmesi lazim internette yazabilmek icin.
Yarismada "suna ne gerek var, bosu bosuna bizi ugrastiriyorsunuz" dedigimde: "I..e bulur dadanir" demislerdi. Ne kadar dogruymus.
Kamulara veriyorlar.
![]()
Benim anlamadýðým bir konu var.
O da;; daha önceleri geçen 2-3 yýl öncesine kadar güzel kârlar yapan bir banka, ne oldu da bu kadar düþük kâr açýklamaya baþladý. neler oluyor. Kimse denetlemiyor mu bu bankayý. Personel ayný,,,,
Emsalleri olan bankalar ile kýyasliyorum ve neredeyse olmasý gereken performansin yarýsý kadar performans gösteriyor.
2018/3 çeyrek beklenen kâr rakamlarý
Halkbank ozkaynak 28 milyar, beklenen kâr rakami 413 milyon lira civarýnda.
iþ Bankasý Özkaynak 45 milyar beklenen kâr rakamý 1439
Akbank ozkaynak 42 milyar beklenen kar 1373,,
Vakýfbank Özkaynak 26 milyar, beklenen kâr 852 milyon,,
Yapý Kredi ozkaynak 37.5 milyar, beklenen kar 1,063 milyar
TSKB ozkaynak 3,8 milyar,, beklenen kâr 164 milyon
Bu kýyaslama lara bakýnca banka kendini iyice salmýþ görünüyor. Kâr rakamlarýna bakýnca bizim ki diðer banka performans larinin neredeyse yarýsýna tekabül ediyor.
VakýfBank ve THY, ziraat bankasý bunlar da devletin ama onlar bile diðer emsalleri olan bankalara yakýn kâr rakamlarý açýklýyor,, halkbank banka yönetimi rekabetçi olmaktan vazgeçmiþ gibi bu duruma çözüm bulma yoluna gitmiyor galiba. Böyle giderse bu banka yatýrýmci bulmakta zorlanir.
Yönetim kadrosu da biraz deðiþtirildi, ama giderek kâr azalýyor gibi.
Þahsi düþüncem dir
Yer Ýmleri