Eðer tekrar altýlara düþerse bir çuval incir berbat olacak.
Bu sefer dibi gördük diye ümitliydim.
Eðer tekrar altýlara düþerse bir çuval incir berbat olacak.
Bu sefer dibi gördük diye ümitliydim.
Bu hisse bir daha 7,20-7,30 görsün aha ordan shortlayacam8 maliyetle aylardýr bekliyoruz bari düþerken çorba içelim biraz
Günlükte fincanýn kulbu tamam... fincaný cebimizemi koyacaðýz, bir yerimize mi sokacaklar? Hep birlikte göreceðiz...
https://www.sozcu.com.tr/2018/yazarl...rbest-2694189/
“Hakan Atilla her an Türkiye'ye gönderilebilir” diye yazdý.
Peki iþin gerçeði ne? Bu sorunun yanýtý, ABD hukuk sisteminde var;
ABD'de karara baðlanmýþ bir dava temyize giderse o davanýn sanýðý otomatik olarak iade kapsamýndan çýkýyor.
Hakan Atilla davasýnda, bir deðil iki temyiz baþvurusu var.
Atilla, avukatlarý aracýlýðýyla üst mahkemeye resmen baþvurmuþ durumda. (Atilla, duruþmalar boyunca hep masum olduðunu söyledi. Þimdi de bunu kanýtlamak için ABD yargýsýndan masum olduðuna iliþkin bir karar çýkarmayý sonuna kadar zorlamasýný beklemek mümkün.)
New York Güney Bölge Federal Savcýlýðý da Hakim Richard Berman'ýn Atilla'ya verdiði 32 ay cezanýn “az olduðuna” kanaat getirip hapis cezasýnýn artýrýlmasý için resmen temyize gitti.
Kadin dogru yazmis yanliz:
https://www.justice.gov/criminal-oia...eign-nationals
The United States can only transfer a prisoner to a country with which it has a prisoner transfer treaty relationship. The bilateral treaties and multilateral conventions acceded to by the United States, as well as federal implementing legislation, impose basic requirements that must be satisfied for a transfer to occur. These basic requirements include: (1) the prisoner must be a national of the country to which he or she is seeking transfer; (2) the offense of conviction must also be a crime in the receiving country (dual criminality); (3) the judgment and sentence must be final; (4) there can be no pending appeals or collateral attacks on the judgment or sentence;
Þimdi mobilden grafik çizemiyorum ama geçen gün baktýðýmda düþeni kýrdýðýný gördüm, onay almasý için 6,80 e deðebilir
Diye içimden düþünmüþtüm.. bence 6,80 altý olursa sýkýntý ama 6,80 den dönerse bi ihtimal devam eder yükseliþe.
Yatýrým tavsiyesi deðildir
Orda baska birsey daha var kadinin yazdigi dogru olan. Yani temyize gitmis savci 26 Haziran'da.
June 26, 2018 1:39 AM
US prosecutors plan to appeal the length of the prison term for a Turkish banker convicted of helping Iran evade sanctions.
Mehmet Hakan Atilla, who headed international banking at Turkiye Halk Bankasi AS, was sentenced to under three years in prison in May by US District Judge Richard Berman. Prosecutors sought at least 15 years.
The filing on Monday did not go into detail about the basis for appeal, Bloomberg reported.
kapanýþ itibariyle HALKBANK GYO PD DD 0.30 halkbank 0.30
Yer Ýmleri