Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
bence uslubunu duzeltmelisin. her turlu ihtimal elbette mevcut; ustelik siz burunson salinmasi oncesi "çok net birakilmayacak" demistiniz ve bu netlik nerden cikiyor diyenlere daha sonrasinda ozur bile dilememisken bukadar kallavi yorum gücünüz olması sabah buhranligi olsa gerek...tekrar ediyorum herturlu ihtimal elbette mevcut kimse gelecegi okudugunu iddia edemez etmemeli de, sadece ipucu aramaya calisiyoruz çoğu ters köşe olsada...üstelik ters köse oldugunu kabul ederek ��
Dostum yanlis anlama ac tavugun onde gideni benim hatta ayran bile birakmadi bu namussuz Halkbank bende..

Dogrudur - Brunson cikmayacak dedim hatta bunu mumkun mertebe kopurttum.. Bunun temel sebebi aslinda beklentiyi dusurmekti - cunku eger olaydi da salinmayaydi (ki normal hukuk isleyisi icinde olmasi gereken buydu) simdi 5 lerde surunuyor olurduk dolar da 8 lira olurdu... Allahtan is o raddeye gelmedi...

Ama dedigim gibi mal toplaniyor gorusune katilmiyorum - toplansa belli eder... Yabanci orani ayni Accumulation / Distribution gostergesinde iyilesme yok... Surunmece devam yani..