Artan

34,10 10 18:10
12,00 9.99 18:10
6.742,50 9.99 18:10
36,58 9.98 18:10
18,32 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

477,00 -10 18:10
7,92 -10 18:10
95,40 -10 18:10
31,90 -9.99 18:10
30,48 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.610.120.553,75 18:10
15.395.772.063,75 18:10
12.839.122.521,65 18:10
11.391.294.342,66 18:10
10.987.845.810,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8252 madde; 1 - 8 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by hamza sütbıyık Yazıyı Oku
    ny güney bölgesi başsavcılığındaki dosyada da hulk var... ofac ayrı o ayrı...
    bu başsavcılık trumpın avukatı cohen i tutuklamıştı , stormy daniels'e verilen sus parası konusunda yalan beyandan... yaaa...
    Cok onemli birseyden bahsetmissin. Bu da unutuldu arada. Sadece Halk degil, bir ton kisi hakkinda cikarmislardir bunu Zarrab'in otmesinden sonra.

Yanliz bankanin denetleme bolumleri hep islemlere itiraz etmisti. Ayakkabici Sulu onlari bypass etmisti. Bankaya kalir mi bu olay bir bilen anlatsin.

Ankara’daki bilgi, soruşturma dosyasının ABD Adalet Bakanlığı’ndan Güney Bölgesi Savcısı’na gönderildiği yönünde. İdari bir kararla da bunun kaldırılabileceği düşünülüyor. Görüşmede Trump’ın bu konuda bilgi vereceğini söylediği belirtiliyor.”

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Cok onemli birseyden bahsetmissin. Bu da unutuldu arada. Sadece Halk degil, bir ton kisi hakkinda cikarmislardir bunu Zarrab'in otmesinden sonra.

Yanliz bankanin denetleme bolumleri hep islemlere itiraz etmisti. Ayakkabici Sulu onlari bypass etmisti. Bankaya kalir mi bu olay bir bilen anlatsin.
    Hocam ek iddianame yazilmasi ihtimali var ama OFAC cezasinda uzlasilirsa Halkbankasina kurum olarak cikabilecek bir ek iddianamenin onune gecilmis ve mukerrer ceza ihtimalinin onune gecilmis olur.

Yani soyle: su ana kadar Halkbankin adi gecmesine ragmen kurum olarak acilmis bir dava olmadigi gibi gonderdilmis bir supheona vs de yok.. Acilan dava ilk basta US vs Zarrab di sonar ek iddianemeyle US vs Zarrab & Atilla & Caglayan vs vs oldu... Amerikada giyabinda yargilanma olmadigi icin Zafer Caglayan vs Amerika topragina ayak basmadigi surece pacayi kurtarmis olurlar..

Alıntı Originally Posted by Ayraniyokicmeye Yazıyı Oku
    Hocam ek iddianame yazilmasi ihtimali var ama OFAC cezasinda uzlasilirsa Halkbankasina kurum olarak cikabilecek bir ek iddianamenin onune gecilmis ve mukerrer ceza ihtimalinin onune gecilmis olur.

Yani soyle: su ana kadar Halkbankin adi gecmesine ragmen kurum olarak acilmis bir dava olmadigi gibi gonderdilmis bir supheona vs de yok.. Acilan dava ilk basta US vs Zarrab di sonar ek iddianemeyle US vs Zarrab & Atilla & Caglayan vs vs oldu... Amerikada giyabinda yargilanma olmadigi icin Zafer Caglayan vs Amerika topragina ayak basmadigi surece pacayi kurtarmis olurlar..
    Alintiladigim kismi bir daha oku istersen.

Ben acikcasi bizim tarafin cinslik yaptigini dusunuyordum en basindan beri ama yanilmisim. ABD'nin bu olayi acayip bir sekilde siyasete sarip kullanmaya basladiginin farkina varmaya basladim. Bunu hic tahmin etmiyordum acikcasi.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Alintiladigim kismi bir daha oku istersen.

Ben acikcasi bizim tarafin cinslik yaptigini dusunuyordum en basindan beri ama yanilmisim. ABD'nin bu olayi acayip bir sekilde siyasete sarip kullanmaya basladiginin farkina varmaya basladim. Bunu hic tahmin etmiyordum acikcasi.
    Kardes Halkbank icin alinmis ADLI herhangi bir iddianame supheona vs vs HICBIRSEY YOK... Ama teknik olarak savcilik ek iddianame yazabilir dusuk ihtimal de olsa.. Reis bunun da onune gecmeye calisiyor cunku iddianameyi yazacak savci da ABD FEDERAL HUKUMETI GOREVLISI YANI ADALET BAKANINA BAGLI.. Ha olay mahkemeye intikal etse zaten Trump bile bise yapamaz AMA BOYLE BIRSEY YOK YOOOK..

OFAC ise IDARI para cezasi cunku ABD HAZINE BAKANLIGINDA BIR DAIRE hepi topu OFAC dedigimiz sey - dolayisi ile her turlu siyasi politik vs sebeplerden etkilenebilir... Hatta isterse Trump komple cezayi 0lar kimse de bise diyemez..

Hissenin hareketi de babalarin mal toplamasina bagli - ben su anda boyle bir durum gormuyorum o yuzden kalici hareketin baslamasi beni sasirtir.. Yine gundelikci goynekci acikci vs ususur tahtanin basina gibime geliyor insallah yanillirim...

Kardes Halkbank icin alinmis ADLI herhangi bir iddianame supheona vs vs HICBIRSEY YOK... Ama teknik olarak savcilik ek iddianame yazabilir dusuk ihtimal de olsa.. Reis bunun da onune gecmeye calisiyor cunku iddianameyi yazacak savci da ABD FEDERAL HUKUMETI GOREVLISI YANI ADALET BAKANINA BAGLI.. Ha olay mahkemeye intikal etse zaten Trump bile bise yapamaz AMA BOYLE BIRSEY YOK YOOOK..

OFAC ise IDARI para cezasi cunku ABD HAZINE BAKANLIGINDA BIR DAIRE hepi topu OFAC dedigimiz sey - dolayisi ile her turlu siyasi politik vs sebeplerden etkilenebilir... Hatta isterse Trump komple cezayi 0lar kimse de bise diyemez..

Hissenin hareketi de babalarin mal toplamasina bagli - ben su anda boyle bir durum gormuyorum o yuzden kalici hareketin baslamasi beni sasirtir.. Yine gundelikci goynekci acikci vs ususur tahtanin basina gibime geliyor insallah yanillirim...
    "Subpoena" ABD yasal sistemi icin gecerli. Baska ulkedeki bir kisi/kuruma boyle birsey yapmalari mumkun degil. ABD Adalet Bakanligi oteki ulkenin Adalet Bakanligina iletiyor. Bankanin da defterleri incelenmisti hatirlarsaniz.

Benim yazdigim kismi tekrar edeyim Halk Bankasi ile ilgili:

Ankara’daki bilgi, soruşturma dosyasının ABD Adalet Bakanlığı’ndan Güney Bölgesi Savcısı’na gönderildiği yönünde. İdari bir kararla da bunun kaldırılabileceği düşünülüyor. Görüşmede Trump’ın bu konuda bilgi vereceğini söylediği belirtiliyor.”
    Bu OFAC'tan ayri birsey. OFAC'a odaklandigimizdan bunu unutmus gitmistik. Ama kimbilir, hepsi ayni dozen icerisnde hallediliyordur OFAC'la beraber. Ben OFAC' cezasina ayreten ABD'nin dava actigini okumadim.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    "Subpoena" ABD yasal sistemi icin gecerli. Baska ulkedeki bir kisi/kuruma boyle birsey yapmalari mumkun degil. ABD Adalet Bakanligi oteki ulkenin Adalet Bakanligina iletiyor. Bankanin da defterleri incelenmisti hatirlarsaniz.

Benim yazdigim kismi tekrar edeyim Halk Bankasi ile ilgili:

Bu OFAC'tan ayri birsey. OFAC'a odaklandigimizdan bunu unutmus gitmistik. Ama kimbilir, hepsi ayni dozen icerisnde hallediliyordur OFAC'la beraber. Ben OFAC' cezasina ayreten ABD'nin dava actigini okumadim.
    Hocam subpoena konusunda yanlissin - MAHKEMEDE YARGILANACAK HERKESE MAHKEME CELBI YOLLAR - GONDEREMEZ DIYE BIRSEY YOK.. Ha obur taraf almadim vs ayaklarina yatar o ayri - hatirla filmlerde "You got served" diye bir muhabbet vardir adami punduna getirip eline mahkeme celbi tutustururlar TEBLIG & TEBELLUG KISTASININ SAGLANMIS OLMASI ICIN...

Halkbank icin ADLI BAKIMDAN HICBIRSEY - TEKRARLIYORUM HIC OGLU HICBIRSEY YOK.... Ama bu demek degildir ki NY Southern Disctrict Savcilari (hatirlarlarsaniz ilk basta Preet Bhara idi bizimiler ona Fetocu diyordu, sonra Trump onu kovdu Asyali Deputysi Atilla mahkeme surecinde basindaydi - sonra da Trump asaleten kendine yakin baska birini atadi) mevcut Zarrab & Atilla & Caglayan vs iddianamesine Halkbanki da katacak ek iddianame yazamazlar... Dusuk ihtimal de olda bu ihtimal teknik olarak var - Reis de bunun da onune gecmeye calisiyor..

OFAC ISE IDARI PARA CEZASI OLDUGUNDAN HER TURLU BAGLANIR - HATTA TRUMP KOMPLE WAIVER CIKARIR KIMSE DE BISE DIYEMEZ...

Artik yoruldum anlatmayacagim bu sureci - risk istahina gore insanlar pozisyon alir ona gore kar eder zarar ederler.. Allah herkesin yardimcisi olsun..

Iran sanctions: Trump administration exempts eight countries

Iran sanctions: Trump administration exempts eight countries, including China, from new penalties

Updated 5:52 p.m. ET Nov. 5, 2018

WASHINGTON – The Trump administration will allow Japan, China, India and five other countries to escape U.S. sanctions against Iran, even as those nations continue to buy oil from Iran in defiance of the White House’s push to block all such sales.

The decision to grant eight exemptions – including to six of Iran's biggest oil-buying customers – sparked some criticism among hardline conservatives who are normally aligned with the White House.

In addition to Japan, China, and India, Pompeo said the U.S. also would exempt these five countries: Italy, Greece, South Korea, Taiwan and Turkey. China is Iran's largest oil customer, followed by India, South Korea, Turkey, and then Italy.

..
    Washington gave 180-day exemptions to eight importers - China, India, South Korea, Japan, Italy, Greece, Taiwan and Turkey

Hocam subpoena konusunda yanlissin - MAHKEMEDE YARGILANACAK HERKESE MAHKEME CELBI YOLLAR - GONDEREMEZ DIYE BIRSEY YOK.. Ha obur taraf almadim vs ayaklarina yatar o ayri - hatirla filmlerde "You got served" diye bir muhabbet vardir adami punduna getirip eline mahkeme celbi tutustururlar TEBLIG & TEBELLUG KISTASININ SAGLANMIS OLMASI ICIN...
    Karistiriyorsun. "US Person" conseptini, "jurisdiction"'i hesaba katmiyorsun.

Adalet Bakanligi ile oteki ulkenin Adalet Bakanligi arasinda yapiliyor bu isler gerektigi zaman. Baglayiciligi da yok ABD mahkemesinin bizim vatandasimiz, kurumumuz icin. Bizim tarafa kalmis.

Adamlar yakaladigini kendi ulkesinde yargiliyor iste. Zarrab'dan dolayi 30 tane baska kisi de vardir o listede. Yakalanirlarsa cikar ortaya.

Federal courts have no jurisdiction outside the territorial boundaries of the United States.

This means that they cannot issue enforceable orders compelling non-residents in foreign countries to provide testimony or documentation.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •