Originally Posted by
TRENDHOUND
Doktor Hocam, çok depresif gördüm seni ve bu iyiye iþarettir. Hani derler ya her yeri kan götürüyorsa, herkes aþýrý kötümserse iþte o zaman alým zamaný gelmiþtir. Senin kendi perspektifinden bakýldýðýnda haklý gözüksen de bence pek de haklý deðilsin çünkü hem vaden çok kýsa hem de kýsa/orta vadeli salýnýmlara gereðinden çok daha fazla önem veriyorsun ve onlardan etkileniyorsun. Borsada 1 yýl 2 yýl gibi süreler çok kýsadýr. 1987 Eylülünde, 1994 Martýnda, 1999 depreminde, 2001 Þubatýnda, 2008 Aralýðýnda, 2013 Mayýsýnda borsada mýydýn? Ben 1986 dan bu yana borsadayým ve pek çok krizlere sayýsýz satýþ süreçlerine þahit oldum. Bir miktar borsa tecrüben varsa ne demek istediðimi anlýyorsundur.
Ulen bu Hulkun alým zamanýda hiç bitmedi yawww, ahanda her yeri kan götürüyor alýn, kan hiç bitmedi ki, al babam al, al babam al, al al, bitmedi anasýný satayým, ulen bu yabancýlarýda ne kazýklamýþlar beee, kamyon kamyon mal itelemiþler, sata sata bitiremedi adamlar, 2013 yýlýnda Hulk 20 TL iken Garan 10 TL idi, þu an durum ne? ve bu durum ne anlama geliyor, sayýn TH geçen sene güya 10,22 den aldým dediðinde, 1 yýl vade de 15 TL hedef vermiþtin ve aradan bir yýl geçti þu anda hisse 15 in yarýsý bile etmiyor, bu ne be kardeþim yazýktýr günahtýr, 10 yýllýk grafiðe bakan ucuz diye diye atladý, Rahmetli Sabancýnýn bir lafý vardý UCUZ MAL ALACAK KADAR ZENGÝN DEÐÝLÝM derdi, ne kadar da haklýymýþ adam.
MÜMÝN, BÝR SEFER ISIRILDIÐI DELÝKTEN BÝR DAHA ISIRILMAZ
Yer Ýmleri