Aylardýrmý ben 1 yýl taþýdým, dipte boþadým garanla evlendim, burnumdan getirdi, 5 yýldýr taþýyanda var.
Aylardýrmý ben 1 yýl taþýdým, dipte boþadým garanla evlendim, burnumdan getirdi, 5 yýldýr taþýyanda var.
Sari kafa reis ile G 20 toplantýsýnda bir araya gelecekmiþ
Gelse nolcakki?2 3 hafta oncede konusmuslardi ,abd donusu ilgilenicem o is halen cozulmedimi diye.yine sallar trump reisimizi.hele su abd ye donum tekrar bakarim duruma diye;) sari kafa .assak geciyo bizimle
SM-G955F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Virture diye biri vardý , adam 12 , 13 lerden uyarmaya baþladý, her düþüþte geldi uyardý, ama ben dahil dinleyen kim, dahada düþecek diyeni sopayla kovaladýk, ha þimdide mi düþecek, zaten giren girmiþ deyip beklenebilir, sabrý olan için tabiki, benim sabrým kalmamýþtý, daha doðrusu bu ********in yüzünden sinir hastasý olmaktan korktum, dipte Garanla eþitlenince sattým gitti garana geçtim, ben hayatýmda böyle ******** böyle kansýz hareketler yapan Býst 30 hissesi görmedim.
Komutan iyi güzel diyorsun ama yakýnda GARAN'ýn fiyatýný sollarsak hayýflanma. Er veya geç %70 iskontoluluk durumumuz sona erecek ve makul bir iskonto ile iþlem görmeye baþlayacaðýz. Þu anda %70 olan iskonto oranýmýz %40'a düþtüðünde HALKB 15 tl olacak. Biz 15 tl olduðumuzda GARAN kaç olur dersin?
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Yer Ýmleri