Hsbc alislarini yerliler karsiladi, credit ile bgc sonradan alima basladilar, bence deðil..
Þahsi fikrim hsbc nin satacagi duyumunu aldilar dün borsada en iyi satici idi, bunu bilen tahtadaki gucler hisseleri haberlerinde etkisiyle hacimsiz mal kaptirmadan düþürdüler, satis bitince yukari sürdüler tekrar satýcýlar gelince baþka kurumlardan onlarida aldilar...
Bugun hisse icin bana göre oldukca olumluydu.
Yazdiklarim tamamen senaryodur hayal ürünü... Ama hissenin rahatladigi aþikar.
Selamlar...
Tüm dostlar buraya gelmiþ...
Diðer tarafta son paylaþýmda geri çekilmenin olabileceðini söylemiþtim. Bovespa ile de tekrar beraber olduðumuza göre son çýkýþ öncesi düzeltme bitti veya bitmeye yaklaþtý, ay sonuna kadar normalleþme çabalarý mart nisan aylarýnýn endeks için iyi geçeceðini tahmin ediyorum. ABD borsalarýnýn seçime kadar düþeceðini zannetmiyorum açýkçasý, bir þekilde yukarýda tutmaya devam ederler.
Öncelikle bankacýlýk endeksi usd bazlý yükselen trendde kalacaðýmýzý zannediyorum þimdilik.
Þimdiki banka senetlerinin, bankacýlýk endeksi ile usd bazlý kýyaslamasý...
halk en dipte, yapý bize en yakýný iþc henüz yukarýda eðer olur da yaklaþýrsa deðiþim olabilir. Saðlýcakla kalýn.
![]()
''Yazdýklarým tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
''Tek gerçek BeþiktAÞK''
Bgc yatýrým credit genel ilk alýcýlar. Hscb üçüncü sýra satýcý. Yani her senette bu manzara az çok var.
Son düzenleme : KIZILDAG; 21-02-2020 saat: 20:50.
Mrsun teþekkür ederiz. Emeðine saðlýk.
Trendhound maliyet düþürme KYlara mahsustur der ama büyükler de yapýyor demek ki, adamlar tam benim halkbank hikayemi tekrarlamýþ, benim taþýma maliyeti de daha uzun.
Neyse ki zararýn çoðunu kesip attým az bir þeyle devam ediyorum, zararý baþka yerden çýkaracaðýz artýk.
Bugün 6.40 tan tadýmlýk iþ bankasý da aldým.
Yer Ýmleri