duruþmaya katýlmalý bence, uzlaþma yollarýný aramalý, Goldman JPMorgan Citi Merrill BoA Morgan Stanley vs vs benzer durumlarla karþýlaþtýðýnda nasýl uzlaþmaya gidiyorsa/gittiyse ayni yoldan Halkbankasý da geçmeli, birazcýk akýl varsa bu yöntemi seçerler, Goldman Sachs daha yeni ABD yargý makamlarý ile uzlaþma cihetine gitti. Goldman; Malezya'da 5 milyar dolarlýk düpedüz bir sahtekarlýða karýþmýþtý, kendi organizasyonu olan bir sahtekarlýða. Ama bunu bile uzlaþma yoluyla hallettiler hem de suçu üstlenmeden. Neither deny nor accept (iddia edilen suçu ne inkar ediyorum ne de kabul) opsiyonu tüm kurumlar için "kabul gören" bir opsiyondur ABD yargý sisteminde. Ýþte bu gerçeði görsün artýk Halkbank.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Evet bu dogru, 2 hafta sure verildigini unutmustum. Yine de bankanin avukatlarinin cevap vermesi, sonra da savciligin tanik listesi vermesi, vs vardi. Bunlara vakit kalmadi 25'i icin. Verilen surede mahkemenin durdurulmasi gozonune alindi zannetmiyorum. Yani paralel devam etmleri ongoruluyordu. Ama konuyu isi bu olan adamlardan da daha iyi dusundugumu de zannetmiyorum.
Yer Ýmleri