Dogru da Cinle baglantiyi kuramadim maalesef.
Savaþa Avrupa destek veriyor. Ticari kotalarý Avrupa esnetir. Buda ticareti rahatlatýr.
Tamam anladim da kimsenin destek vermesine gerek yok ki. Millet Cin'den uzak duracak. Uzak durunca da bizim bazi sektorlere talep gelecek.
Cocuk Kanadada benle beraber yemege cikmiyor artik kimse dedi. Chinatown'lar bosalmis butun ulkelerde.
Klavye azizligine ugramisiz. "pis pis oKsuruyordu" deyince yelleniyordu olarak cikmis. Cabuk duzelttim ama hemen saldirdilar baska bir topkte.
Virus agizdaki tukuruklerden yayiliyor, sanki milletin arkasinda kuluckaya yatiyor. Bu mantigi bile gudemiyor insanlar, hemen bir kulp takiyorlar.
Yapmaman gereken tek bir þey varsa o da panik yapmamaktýr. Yarýn sabah BÝST kötü bir açýlýþ yapacak gibi duruyor. Cuma kapanýþtan sonra yaptýðým yorumlara bakarsan, Cuma günü BÝST'te yaþanýlan %1'lik çýkýþýn sadece retracement olduðundan yani 1 gün öncesinde verilen 3,500 puanýn 3 te 1 gibi bir kýsmýnýn geri alýndýðý geçici bir tepki olduðundan bahsetmiþtim. Piyasa zaten bir kâr realizasyonu için bahane arýyordu ve 1'den fazla bahane buldu. Genel durumdan etkilenecek olan HALKB'nin zaten kendi baþýnda ABD kaynaklý bir problemi var, sonuçta da pekala endeksten daha fazla düþebilir. Böyle volatil bir ortamda yapýlmasý gereken tek þey sakince oturup fýrtýnanýn dinmesini beklemektir.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Patriotlarýn nereye geldiði belli deðil, kimisi incirlik diyor, kimisi ýrak diyor. suriye cehpesinde sessizlik devam etmeli. açýklamalar ile geçiþtirilecek. bahsi gecen 5 mart görüþmesi henüz netleþmedi. Yinede bir tarih var ve bir sakinlik var. Rusyada bu savaþýn bizim olmadýðýný biliyor. Þuan ana gündem maddemiz bu, zaman içinde sakinlik bulacaðýný düþünüyorum.
Yapmamýz gereken bu virüse karþý kendimizi korumak. Þimdilik iyi gidiyor, Ýran sýnýrýnýn çok hýzlý bir kararla kapatýlmasý özellikle etkili oldu. Ayrýca Ýran daki olayda bence kontrol altýnda. Çünkü geçmiþde abluka edilmiþ bir devlet. Diðer ülkelerdeki münferit vakalarýn en üst düzeyde karþýlýk görmesi alýnan önlemleri göstermektedir. Ons altýn hedefine geldi, bir kaç gün içinde düzeltme baþlar.
Yer Ýmleri