Mesela merve dinliyoruz. O diyor yaramýz da kalsýn, ben diyorum olmaz aramýzda kalsýn.Yahu þarkýyý ilk dinlediðimde uzun zaman aramýzda kalsýn diyor sandým.
Mesela merve dinliyoruz. O diyor yaramýz da kalsýn, ben diyorum olmaz aramýzda kalsýn.Yahu þarkýyý ilk dinlediðimde uzun zaman aramýzda kalsýn diyor sandým.
Bu adam "Halkbank'a acilmis dava yok, Halkbank'a acilacak dava yok, HA'ya acilmis dava var" deyip deyip duruyordu. Ayransizla da o kadar kavga etmistim 2 sen eonce.
Simdi gelmis "HA durusmasi Halnkbank davasi icin altyapiydi" diyor. E gunaydin.
Ayrica 2 senedir takip etmiyorlar Zarrak'i, adamin 8-10 senedir hotmailini okuyorlar. Mayin gemisi almis, onu almis bunu almis. O yuzden anlasmasiz gitti diyor. Sanki ABD adam ile irtibata gecmedi, ne yapmasini soylemedi olaylarin suphe uyandirmamasi icin.
Adam gecende birsey yanlis anlayip tweetlemisti, biz duzelttik. Ne oldugunu unuttum bile.
@canikligil
·
Dec 26, 2019
Halkbank'ýn istinaf mahkemesine müracatý reddedildi.
Hakim Berman, Halkbank'ý mahkemeden kaçýnma ve erteleme çabalarý ile suçlayýp 2 seçenek sundu; ''ABD mahkemesinde meþru savunma yap ya da duruþmaya katýlmayýp firari ol.” Duruþma 25 Þubat'e ertelendi
Buldum iste. Adam Temyiz Mahkemesiin ne oldugunu bilmiyor, reddedilmis diyor 26 Aralik'ta.
Bu adam bunu yazdiktan sonra Temyiz Mahkemesi alt mahkemeyi durdurdu.
Reddedilmismis.
Bu da var:
Razi Canikligil
@canikligil
2- Hakim Pooler, ‘’ Zarrab nerede?, Bu iþi yapan Zarrab mýydý?, Ona ne zaman ceza verilecek?, Atilla gerçekten bu iþten hiç para kazanmadý mý? þeklindeki sorularý Baþsavcý yardýmcýsý Lockerd’a zor anlar yaþattý.
Cevabi da:
17-12-2019, 01:08 #7693
666
Hic de zor anlar falan yasatmadi. Kim ceviriyorsa bunlar artik. Yukarda acikladim. "gercekten" kelimesi de yok mesela.
Ýþi varlýk fonu ile iliþkilendirmek, onun üstünden vehameti vurgulamak doðru deðil, tamam bir tehlike var ama bu tehlikenin üzerinden sadece en negatif senaryolarý üretmek çok akýllýca deðil. Halk dilinde bir söz vardýr tamda bu durumlar için kullanýlýr. Cezamýz idam mý. Razi Çanikliye göre idam yetmiyor, soyun kurutulma tehlikesi de var. O halde biz s400 alýrken aramýz kötü ve neden en büyük ceza verilmedi. Acaba CEZA VERÝLEMÝYOR olabilir mi.
Kepenk kapatir mepenk kapatirmis. ... orekesi artik.
Yer Ýmleri