O mahkeme bitecek. Bunca zaman bekledi, dik durdu. O karar çýkacak. Raziye etekli klip çeker artýk kendine.
Cumhurbaþkaný abd den döndüðünden beri bankanýn ismini telaffuz dahi etmedi, bu durum kapalý kapýlar ardýnda birþeyler olduðunu fýsýldýyor...
Bunu belirttim ama tekrar söylüyorum,basit düþünmek gerek bence.
Matrix filminde (1999) Matrix yazýlýmýnýn babasi diyo ya hani seçilmiþ kiþi olan Neo'ya " ilk tasarladigim Matrix mükemmel ve kusursuzdu ama insanlik bu matrixi kabul etmedi, sonra bende mükemmellikten uzak bir kafayla düþünerek bu matrix i tasarladim, kusurlu, insaný yansitiyor..."
Bence
1- ibrenin biraz olsun Türkiye lehine döndüðü bir zamanda mahkemeye çýkmayý beklediler. Malum rahip brunson, s400 vs. derken kaç yýldýr iþler limonu.
Bu süreçteki belirsizlikte yabancý fonlar dahil herkesten hisseleri yok pahasina, 9-10 dolarý görmüþ mallarý 1-2 dolardan topladýlar.
Ben sona gelmeye baþladýðýmýzý düþünüyorum ama halen çektirecegi bir kaç ay var yatýrýmcýya. Ha diyince mahkeme bitmeyecek, ceza gelivermeyecek, varlýk fonu istese gelir ama istemiyo, millet diyoki baþlarým hissesine de mahkemesine de... Satan satiyo, sabýr testi.
Yatýrým tavsiyesi deðildir, beyin firtinasidir.
Borsalarda türbülans devam ediyor. Burasý dip denilen yer tepe kalýyor. Diðer topikte son yazýmda borsa düþerse biz ne olur sorusu kaldý. Malasef biz daha fazla yara aldýk. 12-15 kat defter deðerinden iþlem görenler neredeyse 1 defter deðeri kaybetmedi. Halkbank 3 basamak defter deðeri kaybederek 0,27 lere geldi. 0,24 leri görmüþtük sanýrým. 0,30 üstüne çýkamadýk.
6,68 geçilmesi gerekir, endeksin 2 katý düþmeyi seviyoruz, endeks vob yüzünden cýlgýn bir hareket yaparsa 6,34 desteði var, bu rakamýn altýnda 4,90 yolu açýlýr, bu yüzden %3-5 zarar olsada 6,34 kuralýna uymak gerekir. Þimdilik 3 mart görülecek bir dava var, az çok buna güveniyoruz, malýn deðerini yada sayýsýný bilen speðimiz gerekirse aþaðý verir döker sonra yürür. Yinede benim açýmdam speðin davanýn seyrini bilmediðini düþünüyorum. Yada buna güvenmek istiyorum. Davanýn seyri belli olmadýðý için her türlü sürprize açýk.
6,88'e kadar aniden bir hareket gelmesi lazým. belki bu endeksin geneline olacak bir hareket, belki bize özel. Endeks de aslýnda ayný görünüyor. Bunun için kapanýþa kadar vakti var, yarýna kadar yok. O hareket gelmezse aþaðý sürerler.
Yer Ýmleri