Belgeler bugunun hikayesi deðil 666, onun için öyle sordum. Bu konu tartýþýlýp geri sayfalarda kaldý, bugünün hikayesi idlib, koronavirus, genel dünya piyasalarýndaki çöküþ, halka ozgu bir durum yok ki, her neyse giden gider
Hayýrlý olsun, ben de yarý yarýya halkbank ve tüpraþtayým, oranýn forumuna da bekleriz iyi yazýlar oluyor.
Tüpraþ aðýr kaðýt, burdaki zararýmý ordan çýkaramam, borsa dönünce yine bankalar önde gider, halkbankýn da dalgalanmasý çok oluyor, tam býrakamýyorum, al satlarla birþeyler týrtýklamaya devam edeceðim.
Oteki 30 hisselerinin cogunda hikaye yok. Bunda var. Bu da unutulmasin. Sonuc olarak cete hareket yapmak istedigi zaman hikaye gerekiyor.
Hissedeki ortaklar enseyi karartmayýn hemen, daha dört ay önce beþ liraydý, %4 enflasyon farký koy bugünkü deðeri 5.20. Þimdi 6.4 gibi fiyat, ben dahil pek çok kiþi o zaman o çok düþük fiyatta da hisseyi taþýyordu, dayandýk o fiyatlara, bir þey olmaz bu günler de geçer.
Alacaklar da dibi tutturursa güzel kar edebilir kýsa vadede. Büyük düþüþ oldu bir yerlerden sýçrayacak elbette, %3-5 bir marj býrakýr en azýndan.
Yer Ýmleri