Originally Posted by
TRENDHOUND
Öteki tarafta 10 Þubat'ta karanlýk odadaki kapanýþtan 66.5 tl den PGSUS aldýðýmdan bahsetmiþtim. Meraklananlar için not düþeyim. Bunlarý aldýktan 1 hafta sonra elimdeki diðer PGSUS'larla birlikte hepsini 5 gün önce 17 Þubat'ta 72 tl civarýndan vermiþ bulunuyorum. Elimde artýk PGSUS kalmadý bunun da altýný çizeyim. Bu hisseden tümüyle çýkmamýn nedeni a) Suriye'deki geliþmelerin olumsuz yönde devam etmesi, b) Havacýlýk sektörünün Çin'deki virüs yüzünden olumsuz etkilenmesi idi. An itibariyle PGSUS 68.75 den iþlem görmektedir. Bu hisseyi izlemeye devam edeceðim. 60 tl nin altýna geldiði taktirde bu hissede alým yapmayý düþünebilirim.
Evet, yukarýda belirttiðim gibi 17 Þubat'ta elimdeki tüm PGSUS'larý 72 tl civarýndan elimden çýkartmýþtým ve 60 tl nin altýna geldiði taktirde de tekrar bu hisseye gireceðimi belirtmiþtim. Sözümde durdum ve bugün karanlýk odada PGSUS'ta 57.90 tl den hatýrý sayýlýr bir alým yaptým. Böylece PGSUS'a tekrar bir giriþ yapmýþ oldum. Havayolu hisselerinde çok þiddetli bir satýþ dalgasý yaþandý son günlerde ve bu satýþlarýn artýk iyice abartýldýðýna inanýyorum. Kendi adýma hayýrlý olsun diyorum.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Yer Ýmleri