Hadi ordan siz ancak kendinizi kandýrýrsýnýz. Güya korkutma hareketleri. Kargalar bile güler sizin bu hareketinize. Ulan kar etmeden satarsam Allah belamý versin. Her düþtüðün 3-5 kademe aþaðýdan yine alacaðým yine alacaðým....
Hadi ordan siz ancak kendinizi kandýrýrsýnýz. Güya korkutma hareketleri. Kargalar bile güler sizin bu hareketinize. Ulan kar etmeden satarsam Allah belamý versin. Her düþtüðün 3-5 kademe aþaðýdan yine alacaðým yine alacaðým....
Sayýn borsazede merak etmeyin peruklu sadece çalkalýyor![]()
Güzel konuþacaðýmýz günler de gelecek inþallah hem de çok uzakta deðil o günler
Bak hala satmadým, satmýyacaðým da. Sapýk (pardon spek) Ona göre haaaaa...![]()
Tayvanlý JS Power CEO’su Ann Wong , Türkiye’de büyük ölçekli batarya üretmeye hazýrlanýyor. Þirket, üretim iþbirliði için þirket arýyor. Zorlu Holding ve Anadolu Grubu ile temasa geçtiler.*
Kaynak: Tayvanlý batarya üreticisi JS Power Türkiye’de ortak arýyor https://www.enerjigunlugu.net/tayvan...yor-35172h.htm
Bu haberin ardýndan gelen RES satýþ haberi ve yerli otomobilin tanýtýmý. Bu üçünü birleþtirince batarya üretimi için jspower ile türkiyede bir ortaklýk kurma ihtimalleri var gibi. Eðer JS power ile türkiyede üretim tesisi kurarlarsa zorene ne gibi bir katkýsý olur acaba?
Haber eski haber.
Js Power Ltd Þti. Büyük bir þirket deðil daha A.Þ olmamýþ adamlar.
Belki baþka bi þey vardýr bilemiyorum çok büyük beklentim yok benim oradan. ytd.
Hadi zoren iyi bir yýl sonu kapanýþ i bekliyoruz.
Yer Ýmleri