ne zorlarýna gidiyordur ama beni bezdiremedikleri için. sanki milyon lotlar var elimde... hahahaha
1.71 kapattý...yarýn tavan açar mi
1.73 çok geridesin çoook
https://www.dunya.com/ekonomi/elektr...-haberi-461874
"Biz her zaman yerli ve yenilenebilir enerjiden yana olduk. Rotamýzý, hedeflerimizi ve politikalarýmýzý bu felsefeyle belirledik. Sadece yerli ve yenilenebilir kaynaklý enerji üretimini deðil, ayný zamanda kullanýmýný da yaygýnlaþtýracaðýz. Bu amaçla isteyen tüketiciler için yenilenebilir enerji tarifesi üzerinde çalýþýldýðýný daha önce söylemiþtik. Bu tarifeyle, sadece yenilenebilir kaynaklardan üretilen elektriði tüketmek isteyen kullanýcýlara bu fýrsatý vereceðiz. Tarife ile ilgili çalýþmalar sürüyor. Þu anda TBMM'nin ilgili komisyonunda tarife üzerinde çalýþýlýyor. Meclisimizin takvimine göre süreç tamamlanacak. Sonrasýnda EPDK ilgili tarifeyi yayýnlayacak. Böylece isteyen aboneler tedarik þirketleri vasýtasýyla bu tarifeden yararlanabilecek. Arzu eden abonelere de yeþil enerjiyi kullandýklarýna dair bir sertifika vermeyi planlýyoruz."
Teknikte 1.74 ile dük oldu. Macd cross gerçekleþecek ...
Ýkinci hedefi 1.83'tür. ytd.
![]()
Ben hedefime gelene kadar tutarým
2 3 saatlik ya da günlükte yüzde 2 3 luk deðiþimler beni etkilemez.
Ayrýca Kahin deðilim tabi ki yanilabilirim, sadece veriler üzerinden yorum yapýyoruz.
Þu saatten sonra da þuraya bir grafik yorum atmam hadi bol kazançlar herkese ..
30.10.2018,
23.12.2019 ve 29.01.2020 tarihli özel durum açýklamalarýmýza
istinaden, %100 baðlý ortaklýðýmýz Zorlu Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretimi
AÞ'de sahip olduðumuz paylarýn tamamýnýn 105 milyon ABD Dolarý þirket deðeri
üzerinden Akfen Yenilenebilir Enerji AÞ'nin %100 baðlý ortaklýðý Ýmbat
Enerji AÞ'ye satýþ iþlemi tamamlanmýþtýr
Yer Ýmleri