Zoren doðuruyor,yavrunun acelesi var,halka arzý da kotarýlýrsa borç sorununu çözer.
Zoren doðuruyor,yavrunun acelesi var,halka arzý da kotarýlýrsa borç sorununu çözer.
Zoren in sermayesi 2 milyar bölünen þirketin 1 milyar bana þirketin içi boþaltýlýyor gibi geliyor acaba bölünen þirket borçlardan ne kadarýný üstlenecek yoksa tüm borç zoren e mi kalacak halka arz dan bence zorenin borcuna hiç bir þey gitmez halka arzdan gelen para yý baþka þekilde deðerlendirirler bu adamlara bu saat ten sonra güvenilmez zarar dan çýkýldý mý bu hisse ile vedalaþmak gerekir halka arz edilen þirket bence daha deðerli olacak gibi
Yenilenebilir enerji bölümü büyüdü,olgunlaþtý,þimdi bölünmenin tam zamaný doðru karar,Zorenin içinin boþaltýlmasý sözkonusu olamaz..Zorenin þimdiki piyasa deðerine göre yavru þirketin halka arz deðeri elbette ki çok çok daha fazla olacaktýr.
ZOREN: Zorlu Enerji kýsmi bölünme ile yenilenebilir enerji faaliyeti konusunda
aktif olacak yeni bir þirket kurulmasýna karar verdi. Bu haber olumlu mu olumsuz mu ?
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ben olumlu görüyorum en azýndan zorenin gerçek deðerine yakýn bir yere getirmeleri gerekebilir. 3 liralýk mal içinden 5 liralýk mal cikarmalari mantýksýz olacaðýndan bizim malimiz da belli orandan degerlenmeli sanki. Ytd.SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirketin %70 ine sahip yenilebilir enerji kaynaklarýný zorende borç yaparak yaptý þimdi sýfýr olarak zorenden ayýrarak halka arz edecek elde edilecek kaynak zoren in borcunda kullanýlacak mý bence hayýr halka arz 10 liradan aþaðý yapmayacak gelen para cuka cebe bize babayý kaldý bu olayýn özeti budur
Citi bank ve deutsch bank bir kaç ay önce 100 milyon lota sahipti zoren de þimdi ne kadar adamlar kaçýyor onlarda bu þirketin bir bok olmayacaðý kanaatine vardý Allah’ýn izni ile zarardan çýktým mý arkama bile bakmayacam büyük hata yaptým bu þirkete çok güvenerek
Bilmiyorum da bana da olumsuz gibi geldi. Olumlu olsaydý þu an tavan olmazmýydý?
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri