Þayet söylentiler doðru ise, sadece petrol ve enerji sektörünü deðil... Borsayý uçurmasý lazým. Sanayi þirketlerinin baþlýca temel giderlerinden biri doðalgaz... Diðer tarafta ülkemizin en büyük sorunlarýndan biri enerjiye dayalý cari açýk sorunu...
Bu sorun da Enflasyonun, dolarýn yükselmesinin baþ müsebbibi...
...Zoren in yatýrýmlarý ise daha ziyade yenilebilir enerji tarafýnda.
Bir hisse ucuzsa almaya baþlarým, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye baþlamayacaðýný da bilirim.
Bloomberg News'un konu hakkýnda doðrudan bilgiye sahip iki kaynaða dayandýrdýðý haberine göre, Türkiye Karadeniz'de bir enerji kaynaðý keþfetti ve bu kaynak muhtemelen doðal gaz.
Azýcýk bir doðal gaz varya ondan þey ettim
Akdeniz diyorduk karadeniz çýktý Allah Allah![]()
![]()
Böyle oluk oluk bir þey çýksa ne güzel olur
Saygýlar
Bloomberg : Türkiye Karadeniz'de büyük bir Doðalgaz rezervi buldu
Arkadaslar kusura bakmayýn ben bugun olan tavaný saymýyorum.Sebebýde aksam vardýyasýnda calýsýyorum iþe 3.30 da gitmek için evden cýktým.Koltuga yaslanarak bu tavaný goremedým.Sýzden rýcam yarýnda tavan yapýn.Ama 3.30 dan once olsun. Gec tavan yaparsanýz olmaz ozaman cuma gunude tavan yapmak zorunda kalýrsýnýz ona gore. .Ay sonundaký hedefým 3.00 idi ama galýba daha erken gelecegýz.Yýlbasýndada 5.00 olacak dýyordum. Galýba bu rakamlar cok dusuk olacak gibi. Herkeze bol kazanclar. Yola devam HAYDÝ CÝDELUM HAYDÝ CÝDELUM HAYDÝ ZOREN HAYDÝ
Çok sýkýþtý 82-85bandýnda. kadame atabilecek varmý kim ne almýþ kim ne çakmýþ bizde görsek rica etsek![]()
Söylediklerim Beni, Anladýklarýnýz Sizi Baðlar. Siz, Siz Olun Baþkasýnýn Aklýyla Kazanacaðýnýza, Kendi Fikrinizle Kaybedin. YTD..
Hay maþallah yigidime
SM-J500F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri