Bilançoyu analiz ettim sonuç bok gibi. Yatırım tavsiyesi değildir.
Bilançoyu analiz ettim sonuç bok gibi. Yatırım tavsiyesi değildir.
Koy bı Bloomberg yayını daha, sürdürülebilir kârlılık de nede olsa çeyrek asırdır zarar ettirmiş kağıdın biraz daha zarar ettirse kimsenin umurunda olmaz, arcelik devletten uyguna eurobond ihraç etmiş,sen bu puanla yüzde kaç faizle gireceksin eurobond işine, borcu döviz faizli borçla çevir yatırım yap bakalım sonun ne olacak
zoren yönetimi de hükümetin bakanları gibi ne yapsa yanlarına kar kalıyor kimseye hesap vermiyorlar demekki, amerika da olsa böyle yöneticiler durabilirlermi ki şirketlerin başında, umarım spk bu bedelliyi göz göre göre onaylamaz ve iptaline karar verir. oh ne ala memleket işi beceremeyip zarar yaz , milyar milyar borç al sonra bedelli ile yatırımcıya kazık at
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
adam açık açık almayın benim kağıdımı yakarım diyor
Cumhurbaşkanı , Cuma günü Zonguldak’a yapacağı ziyaretle ilgili açıklama yaptı.
Petrol ve doğal gaz arama çalışmalarına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan,
"Cuma günü Zonguldak'ta bir müjde açıklayacağız. Kanuni sondaj gemimizle bağlantımızı kuracağız. Oradan açıklamamızı yapacağız.
Doğu Akdeniz de doğal gaz ve petrol aramalarında olumlu sonuçlar zoreni etkiler diye düşünüyorum zira Enerji bakanı borsaya kote bir şirketin belli bir yüzde ortaklığı olduğundan bahsetmiş ve adını açıklamamıştı, inşallah bu zoren dir.
Yer İmleri