16 Şubat'ta Bloomberg'de proje bazlı ortaklıklar planlıyoruz demişti CEO Sinan Ak, şirket kabuk değiştiriyor borç yükü ciddi oranda azaldı. Zoryen halka arzı sırada bekliyor halka arz büyüklüğü fazla olduğu için piyasanın kaldırması zor, uygun bir ortamda SPK onayı gelecektir. Dorad'ın exiti ve bu halka arz geliriyle beraber borç rasyosu çok gerileyecek. O beklenen hareketin çok yaklaştığını düşünüyorum...
Gedik yatırımdan yorum yapan analist bilanço dipnotlarındaki ayrıntıları ya incelememiş ya olumlu değişimleri göremeyen körlükte ya da kötü niyetli demiyorum öylesine kestirmeden gitmiş..
Tahtada 50 milyon lot civarında pis mal var o bir alınsa çok rahatlayacak ama kimse elini taşın altına koymuyor Türkiye borsası tam bir lağım çukuru oldu maalesef, $660 milyon piyasa değeri, Allah size gün yüzü göstermesin
asıl sorun şirket patronunun art niyetli ve yatırımcı düşmanı bir ruh yapısına sahip olması söz konusu kardesim.f/k sı çok düşük pdd si yerlerde sürünüyor.kuveyt varlık fonu şirkete ortak olmuş cirosu muhteşem herşey güzelde şirketin büyük patronu çok .iğrenç bir kalbe sahip.zorlu gurubunun en büyük sorunu NAZİF ZORLUNUN VARLIĞI.ALLAH buadamı islah etsin.islahı mümkün değilse kahhar sıfatı hürmetine kahreylesin ne diyelim başka?zoren bir koç şirketi gibi yatırımcı dostu ve şeffaf olsa ayak oyunlarına maruz kalmasa bu hisse en az 8-9 tl değerinde olması gerek.
Seans içerinde 1 olumlu 1 olumsuz haber gönder, hareketin kralını yap.
Ne kadar servet sahibi olursan ol, sadece tokatçı basit bir yaratıksın, al hisselerini bir tarafına sok.
Yeter artık ABV'sin. bu kadar adilik görmedim.
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Muhtemelen istedikleri değerlemeyi yaptıramadılar halka arzda, ertelenmesi ve tekrardan borçlanmaya gidilmesi son derece olumsuz. Son 1 saatte olayın sıcaklığıyla ellerindeki malı boşaltabilmek için kendilerine marj oluşturdular bu saatten sonra hiçbir halt olmaz bundan. Allah belalarını versin iyice tiksindim her şeyden bu sütü bozuk .için evlatları yüzünden
2024 ilk çeyrek,
CEO’nun nisan sonu mayıs başı bu iş biter açıklamaları,
Yok, 2nci çeyrek filan derken hoop erteleme kararı!.
Şakamısınız?
Tüm bu açıklamalara istinaden zorende ciddi pozisyon aldım ve büyük zarardayım..
Benim bu zararımı kim karşılayacak şimdi?
Avukatımla bu durumu bir değerlendireceğim..
Bakalım manipülasyon yaparak milleti çarpmak nasıl oluyormuş; ANZ efendi ve saz arkadaşı A.Sinan AK
Al-sat tut değildir.
Yer İmleri