Bu zorlu neyin peþinde Vestel dururken Alfa solar enerji ile ortak þirket kurmuþlar güneþ paneli hücresi üretimi için
Bu zorlu neyin peþinde Vestel dururken Alfa solar enerji ile ortak þirket kurmuþlar güneþ paneli hücresi üretimi için
Sen zaten sýfýra yakýn bir yere kadar düþmüþtün ******, daha nereye düþeceksin?
hýrsýzýn taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....................AHLAKsýz SERMAYE ve SÝYASET
Ptf tavanlarý 3400 e yukseldi . Elektrýk zammý geldi , bunlar direk ciroya etki edecektir . En son 2022 de gorduk 3000 uzerý ptf leri. Yýlýn ikinci yarýsý bir zam daha olabilir .
Usd böyle kaldýkca gelen zamlarla ptf tavanlarýnýn yukselmesiyle iþler iyi olacaktýr.
Dorad nekdra satýldý gorecegiz . Endeks 15 20 binlere gelince zoryeni sürebilirler.
Þuan hersey mukemmel hisse 450 milyon usd.
Gecen sene bugun hisse 850 m usd den herkes bedava alýn yetiþin diye koþuyormuþ onlar toz oldu tabiki . Suan baska elektrklern ýrzýna gecýyor 45 senelýk arkadaþ.
1.1 milyarlýk eurobond olayý bambaska bir olay zaten.
Kýsacasý 450 m usd olmaz. 9 cent.
Ayrýca akkuyu nukleer devreye girecek 12.3 cent alým garantisi verilmiþti . Gelen zamla evlere þuan 6 cent elektrk fýyatý olustu.
245 kwh gecýnce 10 cent yazýyor kwh ý .
Mutlaka usd bazýnda %40 daha zam gelecektir diye düþünüyorum . Ptf tavanlarýyla beraber.
Artýk kabuk degiþtirmesi lazým. Daha öncede yazmýþtým borcun bir önemi yok . 2023 de 80 milyardý 2024 de 60 milyar oldu.
2025 de satýslarla 40 45 milyara cekilir brut. Netde beklentim 25 30 civarý.
Zoryenide sýkýstýrýrsa brutde 25 milyara kdr iner netde 5 10 milyar kalýr.
Para kazanmayý sürdürmeli. 2. Çeyrek bilancosunu cok iyi olacaktýr. 1.çeyrek geldikten sonra satýn alabilir.
Bu herif alayinizi yedi burda . Ustat diye pesinde kostunuz . Simdide alarký bitirecek. Ustat olan 45 senedir borsaciyin diyen adam su yorumu yaparmý ???
Hepiniz taklaya geldiniz.
Neyse kotu gunler geride kaldý.
Araplarin yenilebilir enerji sevdasini bilen bilir . Neden cunku petrol 250 usd olack bence . Ön aliyorlar.
Petrol boyle olunca enflasyonda tetikleneck ve yerini elektrk alacak . Petrole dayali kimyasallar pet siseler vs yok olacak boylece cevreci temiz bir dunya dogacak.
Ilk ayagi bu olack ikinci ayagi tarým hayvancilik.
Burasý fazla beklerse artýk kendine eziyet eder . Akkuyununda devreye girmesiyle petrol artisiyla bambaska elektrk fiyatlari gorecegiz.
Arap yada çinli ortak bulup batarya isinide cozebilir . Zoryenide halka arz edebilir . Hatta istiraklerinde zes i gormedim zes vardi . Zoryenin icinemi attilar acaba . Yada baktigim yerde goremedim.
Neyse zes in de halka arz olacagini dusunuyorum 3 4 sene sonra. Once zoryen
Kýsacasý bugune kadar yaptigi yatirimlarin yaklasik 2.5 3 milyar dolar hesabima gore. Bunlarin geri donusumunu almasý lazim artik.
450 milyon usd olacak is degil . Cok lot var bunlarý geri cekebilir. Yedeklerle alým yapabilir . Yaptigi alimlari kurumsala yada kendine devredip aciklik % sini dusurebilir .
Yer Ýmleri