Originally Posted by
Şakir
Diğer taraftan bakarsak usd bazlı olan çok tehlikeli . Tüm zamanların en dibinde . 2001 krizi 2008 krizi 2018 2020 pandemi ...
500 hissenin hiçbirinde böyle bir durum yok. Patronda salak olmadığına göre ,
2023 de %12.5 hisseyi 38 milyon usd ye wren house a sattı. Belkide ky kendini kandırıyor. Realite bilanço grafik hisseyi sattığı mıiktar.
Bakalım yaşayıp görülür 25 senedir olduğu gibi
Dolar bazlı en dipte olması benim için risk minimum demek, tabiki böyle düşünüp aldığım hisse 3.6 dan 2.8 e kadar düştü...
Wren House kimdir nedir arkasında kendi mi var bilmiyorum çokta umurunda değil...
Sözde yabancı hareketi bizim borsada çok anlam ifade etmiyor, uni credit 2.3 dan Ykbnk satmıştı 2021/2022 de hisse sonrasında nelere gitti, yada çok yüksek fiyata aldıkları bazı hisseler çok fena çakıldı...
O yüzden bıyıklı yabancı yada dışarıya kaçırdıkları paralarla borsada ne işler yapıyorlar Allah bilir...
Fiyatı katlamış hisseyi alana kadar dibe çakılmış hissede durmak bana daha güvenli geliyor, olay sadece dip olan grafik değil tabiki PD/dd de önemli,
Sonuç olarak Ağustosta 4.43 gördü satma gereği duymadım, beklemeye devam...
Aşık Veysel'in dediği gibi;
Koyun kurt ile gezerdi fikir başka başka olmasa...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri