- 65.181.000 zarar gelmiþ bilanço görüþleriniz nedir ?
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...rik-uretim-a-s
- 65.181.000 zarar gelmiþ bilanço görüþleriniz nedir ?
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...rik-uretim-a-s
Sanki iyi bilanço gelecekmiþ gibi nasýl da 2-3 kuruþluk kademelere oynadýlar yine.
Bence bu açýklanan zarar az bile sayýn CahilCuhela.
9 aylýk zarar 65 milyon, 3 aylýk zarar 132 milyon. Ýlk altý ayda yapýldýðý iddia edilen karý 3 ayda nasýl da tüketti.
Bu þirketin bilançosunda ilk baktýðým yer kýsa, uzun ve orta dönem yükümlülükler.
Oradaki mükemmel artýþý görmek bile insaný nasýl keyiflendiriyor anlatamam.
Dokuz ayda toplam yükümlülük / borç 4,6 milyar TL artmýþ...
Peruklu yalayýcý tipler bakalým ne geveleyecek. Aman efendim þu kadar kiþiye istihdam, aman efendim bilmem ne.
Peruklu senden benden çalarak yapýyor bunu. Hala mý anlamadýn?
iþte yüzyýlýn teknik yorumu bu: "cuma günü papazý salarlarsa endeks 105-107 bine garan ve halk 9-10 aralýðýna gider."
Bilanço vs hikaye sayýn Val
Peruklu Vesbe ve Vestl de olduðu gibi Zoren'i ucurmak istiyor mu istemiyor mu önemli olan bu.
Ben çözemedim , peruklu Zoren'i 0.7-1liradan alýp 2 den bosaltýyorsa her seferinde uzun vade bir cacýk olmaz bundan bu aralýkta gider gelir.
Bunca sene yatýrým yapmýþsa yatýrýmlarýn meyve vermesi gerek , meyveyi peruklu verir mi bilmem...
Yenilenebilir enerjideki oraný ile rakiplerinden ayrýþýyor bu kötü zamanda , fiyat olarak bir ayrýþma yok ...
Ýyi gelen bilançoyu hiç ediyorlar, kötü bilançoyu ise sonuna kadar kullanýyorlar ...
Kupon ve borç ödemek için kotta hissesini tutuyorsa bu peruklu , 1 liradan alýnýp 2 liradan verilecek bir hisse benim gözümde bu.
Her þeyi düzgün iþleten karakterli bir patron olsa baþýnda geleceði çok parlak ve dolar bazlý bakarsanýz su an sudan ucuz , ama...
beyler takas varmý
vay be zoren bu ne hal
anlaþýldý vestel gibi 70 krþa indireceksin hisseyi
sana olan inancým kýrýldý.
hakikaten çok pis bir durum.
sanki iþtirak satýþý bu bilanço için ortaya koymuþlar gibi..
yazýk ettin kendine..
þubata kadar indirir toplayacaðýný toplar
karý patlatýr parsayý toplarsýn.
unutma ahmet nazif zorlu
izafi olarak kazanmýþ görürsün belki ama
bu miletin ahýný aldýðýn paranýn hayrýný göremezsin bunu bilesin..
yazýk etme kendine
kazan kazandýr
mutlu et mutlu ol
yoksa çok paran olsa bile haysiyet onur ve güven sýkýntýsý yaþarsýn
bak ülkere bitti
oysa sabri ülker baba adamdý.
patron ve patron gibilerle hasbihaldir
ytd deðildir..
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Zoren komple satýlabilir. Yakýnda satýþ haberi düþerse sasirmam. Baþka türlü bu þirket adam olmaz. Sadece bir tahmin ve öngörü benimkisi. Bu arada 2006 'dan beri alýp satarým bu kaðýdý...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zorlu Enerji (ZOREN, Sýnýrlý Pozitif):Þirket 2018 yýlý üçüncü çeyrek ana ortaklýk net dönem zararý 107,2mn TL olarak gerçekleþmiþ ve piyasanýn 134mn TL'lik zarar beklentisinden altta kalmýþtýr. Geçen yýlýn ayný döneminde ise þirket 10mn TL kar açýklamýþtý. Satýþ gelirleri 3. çeyrekte bir önceki yýlýn ayný dönemine göre %49,2 oranýnda artarak 1.872mn TL olmuþtur. Satýþlarýn maliyeti %30,7 oranýnda artmýþ ve böylelikle brüt karý %135,3 oranýnda artarak 522,6mn TL olmuþtur. Operasyonel giderler %17,5 oranýnda artmýþ ve diðer faaliyetlerden net 7,4mn TL gelir yazýlmýþtýr. Böylelikle 481,8mn TL faaliyet karý gerçekleþmiþtir. Finansman tarafýnda ise 691,1mn TL gider yazýlmýþ ve bu durum zarar açýklanmasýnda ana etken olmuþtur. 7,3mn TL vergi gideri sonrasý 3. Çeyrek ana ortaklýk net dönem zararý 107,2mn TL olmuþtur. Üçüncü çeyrek zararý ile birlikte Þirket'in 2018 yýlýnýn ilk 9 ayýndaki ana ortaklýk net dönem zararý 29,9mn TL olarak gerçekleþmiþtir. Þirket, geçen yýlýn ayný döneminde 43,2mn TL ana ortaklýk net dönem karý elde etmiþti.
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
Þirketin 30.06.2018 tarihli net borç durumu : 10.3 milyar TL
Þirketin 30.09.2018 tarihli net borç durumu : 12.4 milyar TL
Þirketin 2017 3.çeyrek FAVÖK rakamý : 288 milyon TL
Þirketin 2018 3.çeyrek FAVÖK rakamý : 658 milyon TL
Þirket bugün olumlu fiyatlama yapacaktýr. YTD.
Yer Ýmleri