-

Originally Posted by
Maydonozcu Kamil
Bunları bilmiyordum, güzel bilgiler üstadım. Okur okumaz kafamda oluşan senaryo şu: Halka arzdan bu tutarda hisse alınacak ve bu yolla ZOREN'e olan borçlar muhasebesel olarak sıfırlanacak. Muhasebeden anlamayan gerzeklerin bu tip çakallıklara kafası iyi basar.
2018 mali tablolardan beri bu rakam yazılmamış ..
Hep yuvalarak cümleler var
"Grup'un Zorlu Holding'ten toplam 2.050.375 bin TL tutarındaki alacağının 685.102 bin TL'lik kısmı kısa
vadeli, 1.365.273 bin TL'lik kısmı ise uzun vadelidir" en son mali tabloların birinde bu yazıyor
2020 31 aralıkta alınacak tutar nasıl uzun vadeli olarak geçiyor kafamı karıştırdı. Bunlarda dümen bitmez vallahi ...
Ben finans piyasalarından alakasız bir bölümde öğrenciyim abi
Kendi çabamla eski mali tabloları inceleyerek bunları çıkardım, çok karışık mali tabloları
Siz geçmiş tabloları inceleyip yorumlasanız daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum
Saygılar
Dipnotlarda "İLİŞKİLİ TARAF AÇIKLAMALARI" olarak geçiyor.
-
Hiiç uğraşamam, kimse kusura bakmasın. Erdoğan'ın her yurt dışı ziyaretinde baş köşede oturan birine ait şirket değil mali tablolar üzerinde yaptığı katakulliden, adam kesen fabrika yapsa ceza almaz kanısı var bende. Adam TR'nin tek ve en çok izlenen ekonomi kanalında hemde bilanço verilerine hakim olduğu bir tarihte alenen yalan söyleyip yatırımcıları zarara uğratmış. Tuz kokmuş üstadım.
Sonuçta holdingden bir alacak varsa bunun bir şekilde muhasebeleştirilmesi lazım. En mantıklı, kimsenin cebinden para çıkmadan yapılacak hareket tarzını yukarıda yazdım. Ha, bu tür abidik gubidik işler hiç istisnasız bütün halka açık şirketlerde vardır. Hisse senedi yatırımcısının sayısal olarak halâ ve halâ 2000 yılı başlarındaki seviyelerde olması zaten her şeyi net olarak açıklamakta. Sırf bu nedenden dolayı hisse portföyümü giderek azaltıp BES'e aktarma planları yaptım ve şu yaşta 2 ayrı BES hesabı açtım. Çok affedersiniz, hangi hisseyi alsam elim b.klanıyor.
-
Borsada olanları herkes görüyor,şirketleri herkes görüyor çünkü yönetimde dışarıdan atanan görevlide var.her şey al gülüm ver gülüm yürüyor.borsada üç beş kuruş vurdun kaç kaçmassan bir şekilde mutlaka burnundan getirirler.bu kağıdı bana aracı kurum 1710’dan önermişti düşünün.yatırım tavsiyesi değidir.
-
-
Bloomberg HT
@BloombergHT
·
4d
"Enerji sektöründe şirket birleşme süreçlerinin hızlanmasını öngörüyoruz"
https://www.bloomberght.com/enerji-s...uyoruz-2248855
-

Şu hasılat, şu FAVÖK ve yıllardır aynı fiyatlama. İnanılır gibi değil.
-
İşte böyle bir memlekette yaşıyoruz....
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri