Gedik dün aldýðý 3.5 milyon lotu zararýna basmýþ.
Gedik dün aldýðý 3.5 milyon lotu zararýna basmýþ.
Enerji Bakanlýðýnýn Doðu Akdeniz ve belki de Karadeniz'deki doðalgaz veya petrol aramalarýnda isimlerini zikretmediði(hisseleri borsaya kote edilmiþ olmalarý sebebiyle) þirketler hangileri acaba?Demek ki özel þirketler de doðal gaz veya petrol aramalarýnda masraflara katký oranýnda pay sahibi olacaklar.Bütün mesele bunlarýn kim olduklarýný bulabilmekte.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Gediði çok pis dövdüler amaçlarý buydu sanýrým. Eðer sorun gedik ise þimdi önü açýktýr.
2.64 SATIÞ emrim var gelirse satmýþ olurum. Ýyi ders oldu, zaten pasta takas pek önemsemezdim. Artýk hiç bir þekilde pastaya takasa bakmam.
Dün gedik + bir kurum haricinde mal alan yok diye giriþ yaptým. Bir günde %8 kafamýza vurdular.
2.56 kýçýna tekmeyi koydum.
Kalanlara bol kazançlar
Saygýlar
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Zoren ne olur , yükselir mi , ort maliyet : 3,01, ? düþünceleriniz nedir
Kar iyi gelmis lakin borcluluk acaip sekilde artmis.
yazým ileriyi göremeyem borsayý bir kumar aracý olarak görenlere bundan bir kac ay önce zorlunun nasýl bir þirket oldugunu yazmýþtýr kýsaca þunu yazmak istiyorum kumarcý degilde yarýrýmcýysanýz bu þirket gelecegin tek þirketi bence bütün faaliyet alanlarýný akýllý yatýrýmcýlar bilir þunu söylüyorum karþýnýzda karýný 6 aylýga göre yüzde 600 artýrmýþ þirket var hadefleri cok büyük bunlar sadece benim fikrimdir ytd.
Yer Ýmleri