-

Zoren in XU-100 ile Korelasyonu devam ediyor...sıkışma başladı....bakalım kaç ayda üzerine atıp, XU-100 ün üzerinde kalacak ?? 2023 Ekim-Aralık dönemi gibi...dönem dönem yine üzerine geçişleri oldu ama kısa süreliydi...
...
-
-
23.01.2023 tarihli özel durum açıklamamıza istinaden, Şirketimizin %100 dolaylı bağlı ortaklığı Zorlu Jeotermal Enerji Elektrik Üretimi AŞ adına Manisa ili Alaşehir ilçesinde kurmayı planladığı Alkan-2 Jeotermal Enerji Santrali projesi için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'na yapılmış olan başvuruya istinaden 30 ay süre ile 10 Mwm/10 MWe kurulu gücünde önlisans alınmıştır. İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
...
-
Sayın Çiftçi Maraştan bir haber yokmu
) arada bir neşe kat topiğe moral bulalım .
-
Günaydın arkadaşlar............
Her gün en azından XU-100 le korelasyon böyle olmalı ki, yavaş yavaş fark kapansın....çok uzattılar işi....
...
-
Günaydın üstadım bugün endexten farklı gibi hareket var .
-

Originally Posted by
kafkaskartalı
Günaydın üstadım bugün endexten farklı gibi hareket var .
Günaydın Sn.Kafkaskartalı, çok gecikti aslında, endeksten pozitif yönlü ayrışması gerekiyor, bazen endeks gevşer, bu hisse kısmi yükselir, bazen de endeks yukarı yönlü 1 adım atarken bu hisse 2 adım yukarı atar...Bu olay 1-2 ayı da kapsayabilir....Zamana göre değişebiliyor...Sabır çok önemli...İnşallah ilk çeyrekte 2,3 milyarın üzerinde bir kar açıklar....
Peruklunun imkanı olsa, borsaya bilanço göndermeyecek... 
...
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri