-
Ayrıca anz her konusmasinda uzun vade diyor.
Ben bu cumleyi soyle acıyorum , ben 10 yasimdan beri calisip kazaniyorum , ben burayi isletiyorum sen bana ortak olacaginimi zannediyorsun havasinda .
Hırslı kinli kibirli biri , ben calisacagim uretecegim sen paranla ortak olacaksn yan gelip yatacaksin , bunu kaldiramiyor bu adam .
Olayın pskolojik yonude bu . Sadece insanalri kullanmak uzere bu platformda , yatirimci olarak gormuyor .
Avm nin adini zorlu koymasindan belli . Birseyleri ispat cabası , ben yaptim basardim . Ama yedirmem . Kin duyuyor . Yoksa bir insan 80 yasinda bu kdr emek veren ustune para veren insanlari yok sayamaz .
Bedelliler olmasa sirket 50 milyon usd idi suan .
-
Birgun bu ulkede imtiyaz hakkı son bulursa. Borsadan cikacak ilk sirket zorlu olacak .
Gururuna yediremeyecek . Insanlarin bu sekilde para kazanmasini sindiremiyor.
Imtiyaz oldugu icin oyun alani goruyor eziyet iskence , kendince hakli argumanida yukarida yazdim . Buna bagliyor. ..
Ulkenin duzelmesi icinde usd ev araba altinin yatirim araci olmakdn cikmasi icinde , sirketlerin buyumesi icinde . Tek gercek var imtiyazlar kalkmali .
Turkiye 5 level atlar . Enflasyonda sorun olmaz faizde . Sirketler kredi yerine yatirimci alack . Parada duran varlik yerine aktife yonelecek .
-
Şakir hocam artık şirket genel kurullarına internet ortamlarından katıabiliniyor illa ki gitmen gerekmiyor
-

Originally Posted by
Cok
Şakir hocam artık şirket genel kurullarına internet ortamlarından katıabiliniyor illa ki gitmen gerekmiyor
Biliyorum elektronik imza vs gerekli sanirim ptt uzerinden yapiliyor . Cok net bilmiyorum.
Daha eski olanlar bulunmalı . Ben yeniyim maliyetim buralar . Bana sıkıntı yok.
Cozum odakli masal dinlemeden , 2021 de meyveleri topluyoruz derken 2025 de hala faaliyetten zarar yazan sirket. Duygusal pskoljik yondende iredelenmeli . Sonuc odakli olunmali .
Mesela yapilack santrale yada alfa solar panel isine ortak arayacagina. Neden 15 yillik santraller elinde komple satis denemiyor .
Eger faaliyetten zarar yaziyorsa bukdr yatirima mazositmi neden komple cikmiyor. Seffaflik sorgulaniyor bu durumda.
Yani her yonden falsosu var aslinda. Getiri götürü bakimindan. Bunlarin sebepleri irdelenmeli .
Sizcede komik degilmi . Her santrali bir ortakla yapması . Orta araması . Santral icin .
-
Trakyada res malezyali ile , manisada jes kuveytli ile , tek tek her santrale.ortak aramak ne derece dogru . Senin itibarini zedeler .
Neden zorene ortak almiyor ??? Kiyamiyormu . 25 senedir zarar yazan sirketine . Acaba neden ???
Iceri para girdisi olunca bu santralleri kendi catisi ismi altinda daha hizli net yapamazmi .
Ama.yapmiyor zarar yazan sirketine kiyamiyor . Neden ...
-
Adam 2023 de kuveyt fonuna %12 hisse satti. 38 milyon usd ye. Ama aciklamada belirtiyor uzerine basa basa b grubu hisse . Yani diyor ki sanal oyun alani canim sıkılıncada para istedgm grup .
Keyiften kuduruyor , mukemmel sistem diyor . Ortagm degl ama her canm istedignde para istiyorum diyor .
-
-

Originally Posted by
Cok
Bunu daha once dile getirdim . Malesef uzucu .
25 senede endekse karsi arttı kapattigi sene 5 yada 6 . Duzgun artı kapattigi 2 yada 3 .
25 sene once endeks tl bazinda 70 idi . Bugun 10 bin . 150 kat artti . Zoren bolunmus hali ile 25 sene once 50 kurus bugun 3 lira .
Konjoktur hic bundan yana olmuyormu , dedim ya o kadar falso var ki .
Alarkoya bakın santrallerle 2 den 150 ye geldi .
Aksen zorenden kotuydu suan zorenin 3 katı .
En leş akenerji bile . 30 lara gitti.
Simdi hicmi buna yarar birsey olmadı . Açın aksenin durumuna bakın . Donen varlik duran varlik toplam varlik . Ozsermaye . Hepsine bakın
Hepsinde zoren onde . Fark ne aksen %25 lere yakin brutle calisiyor .
Bu tip sirketlerde ceo finansman degil yaraticilik katmalı . %5 ile calisan sirket olurmu .
11.5 cent yekdem aliyorsun en buyuk santralinden ustelik .
Bitmek tukenmek bilmeyen bir garabet . Aslinda cok net hersey ama irdelemek lazım .
Cok net hersey.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri