maliyet 9.00 bu rakami görsün bana yeter. sadece zarar etmek istemiyorum.
maliyet 9.00 bu rakami görsün bana yeter. sadece zarar etmek istemiyorum.
Vestl ne zaman bilanço açýklar bilen var mý?
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bu hafta içi 7 gören kaðýt ne olduda böyle düþüyor .. mantýklý bir açýklamasý olan varmý
kar satisidir...
SM-G615F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok teþekkürler
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9a bensiz gidecek. Teþekkürler vestel, 6.65 üstü olumlu ama neruda týrsak. Ytd
ANALÝZ-4. Çeyrek Bilanço Beklentisi/Vestel(Halk Yatýrým)
Halk Yatýrým ( http://www.halkyatirim.com.tr ) Tarafýndan Hazýrlanan Analiz:
"Araþtýrma kapsamýmýzda 8,35 TL seviyesinde 12-aylýk hedef fiyat ve "AL" tavsiyesi ile yer alan þirketlerden Vestel Elektronik'in 2018 yýlý dördüncü çeyrek finansallarýný 11 Þubat haftasýnda açýklamasý bekleniyor.
Þirketin 4Ç18'de içeride gerçekleþtirilen fiyat artýþlarý ihracat tarafýnda ise artan satýþ hacmi ile yükselen Euro/TL'nin etkisiyle yýllýk bazda %11,6 artýþ ile 4.314 milyon TL seviyesinde net satýþ geliri açýklayacaðýný tahmin ediyoruz.
Destekleyici hammadde fiyatlarý ve TL'deki deðer kaybýnýn etkisiyle geçen yýlýn ayný döneminde 280,6 milyon TL seviyesinde olan FAVÖK'ün ise 4Ç18'de yýllýk %47,4 artýþla 413,6 milyon TL seviyesine yükseleceðini tahmin ediyoruz. Bu doðrultuda, FAVÖK marjýnýn da yýllýk bazda 2,3 puan iyileþme ile %9,6 seviyesinde gerçekleþeceðini öngörüyoruz.
Yýllýk bazda iyileþen operasyonel karlýlýða baðlý olarak 4Ç17'de 20,1 milyon TL seviyesinde gerçekleþen net zararýn 4Ç18'de 164,0 milyon TL net kara döneceðini tahmin ediyoruz.
Vestel Elektronik'e iliþkin olumlu bilanço beklentilerimiz doðrultusunda, Model Portföyümüz'deki %20 nakit pozisyonumuzun %10'unu VESTL hisselerine ayýrmayý tercih ediyoruz. Hatýrlanacaðý üzere, 21 Aralýk 2018 tarihinde yayýmladýðýmýz raporda, Vestel Elektronik için 12-aylýk hedef fiyatýmýzý 8,35 TL önerimizi ise AL olarak belirlemiþtik. "
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
Yer Ýmleri