Yabanci mali 2 gün tabana yığdı. Baktı alan yok hem de kur yukari vuruyor. Testereyle yukarı aşagi stop patlattırmadan yedire yedire veriyor. Yok temettu yok fk yok destek direnc baktigi yok. Al kactan alırsan diyor. Yerli kurumsal durumun farkinda topa girmiyor, bireysel ve alsatci desen herkes tahtacilarin spekulatorlerin manipulasyonundan bikmis coinde tatmin oluyor bistteki satislar karsilanmiyor. Bankalar pd/dd ne halde, sanayi sirketlerinin de bu hale gelmeyeceginin garantisi var mı? Elde var bi Eregl onu da basmayacaklari ne malum?
Şöyle bir ortamda global piyasalar rallide, yagmur diye piyasalara dolar yagarken memleketin haline bak. Elde var yuzde 20 faiz 8.10 kur eksi rezerv.
Yatırim tavsiyesi degildir.
Yatırım yapmaya niyetlendim ama kafam karıştı hemde fena
inekler ot yerler. ot yiyenlerde akıl olmaz. aklı olmayan inekleri ise böyle kesime alırlar.
başkalarını suçlayanlar zayıf olanlardır. zayıf olanlar için borsada hüsran sadece zaman meselesidir. muhtemelen
burada ana paranını da akıllı olanlara kaptıracaksın.
ben ise borsada zor durumdan kurtulmasını bilirim. kararlarımı kendim veririm. senin gibi başkalarının tavsiyesi ile hareket etmem.
Grafik Yorumcusu
Tilki hocam,
Ağzına sağlık...
Buna imzamı atarım...
Adam akıllı bir gk yapılmış, yatırımcılara net bilgiler verilmiş ve temettü tarihleri açıklanmış olsa idi bu durumda olmazdık. Bunu da bile isteye şirketin kendisi yaptı.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
vestel beyaz eşya ortaklık yapısı
https://resmim.net/i/71XEU
Grafik Yorumcusu
Yer İmleri