Ne ile ilgili üstad, tuzcu ve þeker yatýrým la mýSNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne ile ilgili üstad, tuzcu ve þeker yatýrým la mýSNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarýn akþam vesbe bilançosu bize ýþýk olacaktýr inþallah, hammadde etkisinin zayýf etkilemesini bekliyorum, inþallah yanýlmam ve ordan gelecek ekstra bir haberle ivme alýrýz, f/k 5 e dayanmýþ 6 lira temettü bu rakam gerçekten komik olmaya baþladý
Bilanço ne zaman gelecek,
Tapatalk kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
farkýndayým zarardayýz bir çoðumuz ve sinirler yýpranýyor
zaten þahsen þirketin geliþimine yatýrým yaptým. sahibi yada speði düþünmüyorum ama sorun þu ki vestel aldýðýmýz tarihte ne alýrsak alalým zaten zarar yazacaktý borsa zirvede idi ve çoðu kaðýtta tarihi zirvelerinde idi bankalar ve uyuz eþek kaðýtlar hariç
yani zaten ne alsak zarar yazardý sorun kiþisel olarak bende bizde doðru alým yeri seçemedik þimdi buradan alsak zarar yazar mýydý evet yazabilirdi ama 1 günde geri gelirdi.
bende þuna bakýyorum bu saatten sonra toparlanma olunca en hýzlý hangi hisse gider diyorum, bilanço gelecek güveniyorum, temettü bu hafta yada en geç gelecek hafta belirlenecek tarihleri, 2023 e kadar beyaz tarafýnda %52 kapasite artýþ yatýrýmý 160 milyon euro sanýrým yatýrým olacak, ihracatta inanýlmaz artýþ var satýþlar dolar euro kur zaten yüksek , ilk çeyrek için beklentim yüksek karlýlýk
tüm bunlarý düþününce buradan çýkýp zararý dengeleyeceðim baþka hisse de göremiyorum.
kiþisel olarak nereye kadar giderse aþaðý yukarý satmayý da düþünmüyorum
üstadlarýn dediði gibi hiç bir mal sonsuza kadar düþmez ve sonsuza kadar yükselmez
Yer Ýmleri