lg olayi ciddiye binerse o zman bakalim hisseyi elinde tutan patron hisseyi 8 liradan tutacakmi. Banvitde hisse fuze olmusdu. Dua edelim satsin vesteli zorlu.
lg olayi ciddiye binerse o zman bakalim hisseyi elinde tutan patron hisseyi 8 liradan tutacakmi. Banvitde hisse fuze olmusdu. Dua edelim satsin vesteli zorlu.
Vesteli satınca kendisi ne iş yapacak
Sizce vesteli satacak haberi ne kadar doğru olabilir ki
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de aynı şeyi düşünmüştüm.
"Vestel" Zorlu'nun çocuğu gibi. 25 yıldır onunla yatıp kalkıyor. Her gün Vestelle ilgili proje geliştirek yaşıyor.
Bana da satması pek olası gelmiyor.
Aşağıda linkini verdiğim röportajda hayattaki önceliklerim:
1-Ülkem,
2-Kurumum,
3-Ailem diyor.
https://www.haberturk.com/yazarlar/s...ip-satin-aldim
Elektrikli oto ve batarya sebebiyle satış işi konusunda şüpheliyim. Ancak cb Güney Kore gezisinde Türkiye'de ortak chip vs üretimi ile ilgili sözler sarf etmişti. Bu işin aslı varsa da, o sözlerin artçısı olarak görüşmeler olduğu düşüncesindeyim.. Öyle bir haberi de, gerçek olsa burada bir atraksiyonla nakite çevirmeden bedava piyasaya verirler miydi diye sormadan edemiyorum?
Çokça trade fırsatı vermesine rağmen, ben yapışıp bekleyen gruptayım. İnşallah sonunda pişman olmayız..
Geldik, gidiyoruz..
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
Ayni sekilde ben yapisim bekleyen grupdayim. Zaten vesteli de batarya isi icin aldim. Bence Vestel elektronik isinden cikabilir ve yuzunu yeni is kollarina cevirebilir batarya ve savunma sistemleri gibi ve cokda akilli bir is olur. Satarlarsa vestelin elektronik kismini tv vs bolumunu satarlar bence. bekleyip gorucegiz ama bir gercek vestel bu kadar beklenti ve yatirim la arti aldigi tesvikle kesinlikle 20 bandi uzerinde olmaliydi. Bence yakinda bir aksiyon olucak bu vestelde bosuna 204 milyon lot denizbankda beklemezzz. Hisse zaten birinin elinde duruyor . yatirim tavsiyesi degildir
Yer İmleri