patron yine vermiþ zopayi,ulan bi kerede döþemese sasarim.
patron yine vermiþ zopayi,ulan bi kerede döþemese sasarim.
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Borsa düþerken ve dolar yükselirken en çok Vestel in yükselmesi gerekir,ABD ürünlerine boykot, milli sermaye,yerli malý dendi,spek hala alsatla uðraþýyor,bakalým oyunu kim bozacak.ytd
HUAWEI VNS-L31 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
deðil mi , yani
þurda kac kiþiyiz ki zaten tahtanin baþýný bekliyen.
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
.
Vestel/Erdoðan: Globalleþen bir dünyada artan kur farkýnýn belirli kýsmýný mümkün olduðu kadar tüketiciye az yansýtýyoruz-Cumhuriyet
Vestel Þirketler Grubu Ýcra Kurulu Baþkaný Turan Erdoðan, 2018’in iç pazarda bir daralma ile kapanacaðýný öngördüklerini belirterek, “Globalleþen bir dünyada artan kur farkýnýn belirli kýsmýný mümkün olduðu kadar tüketiciye az yansýtýyoruz. Büyük kýsmýný sineye çektik” diye konuþtu.
Cumhuriyet'ten Þehriban Kýraç'ýn haberine göre Erdoðan, “Cumhurbaþkaný’nýn markamýzý iþaret etmesi bizi gururlandýrdý ve þevklendirdi. Ýnanýlmaz bir ilgi oldu. Resmi kuruluþlardan, bazý belediyelerden ciddi sipariþler geldi. Bunlarý karþýlýyoruz. Bu bir domino etkisi de yaratacak. Haftalýk bazda satýþlarýmýz yüzde 50 arttý. Tabii son tüketiciye yansýmasý biraz daha zaman alacak. Bizim malýmýz kaliteli ve ucuz. Yerli malýna bir öncelik verilmesini bekliyoruz. Yerli malýna tevecüh Türkiye’de biraz eksik kaldý” ifadesini kullandý.
Haberin tam metni:
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/e...kacis_yok.html
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
Vestel neyin kafasýný yaþýyor bilmiyorum,herkes seni iþaret etmeden o üst sýnýfa gecmelisin acele et,ucuza hisse verme.ytd
günü zararsýz kurtarmak bile kâr sayiliyor bu devirde.
8.63 - 8.91
bugünkü marj 28 kademe
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Bugün kü marj cuma gününe göre oldukça yüksek, tabii biz 120 kademeleride gördük orasi ayri.
8.57 - 9.10
bugünkü marj 53 kademe
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri