sayin 6.sense sunu soyleyebilirim bence gelisme varr .gelisme de su dur vestel ilk olarak nikel kobalt fabrikalarini uzerine gecirdi yuzde 50 sini diger gelisme ise devlet den alinan tesvik . su anda tesvik bekleniyor devletden gerekli girisimler yapildi .isterseniz yatirimci iliskileriniden ogrenebilirsinizz son durumu. bence pil yatirimi gelecegin isi kesinlikle . vestel bunu pas gecmicekkk be. bir kez daha tekrarliyorum bu yaziklarim saddece benim dusuncem dogru yada yanlis sadece dusuncemmmm olur yada olmazzz sadece kendi dusuncemmm. Bu konuda yatirim tavsiyesi vermiyorummm. saygilar
Orda bile bir dümen yaptý
Vestelin holding ten alacaðý olan 250 milyon dolara karþýlýk madeni vestele verdi
Bizim 250 milyon dolarýda iç etti
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim maliyet 10.50 10000 lot
Yerli oto-batarya fabrikasý-yerli medikal cihazlar ihalesi
Bunlar gerçekleþir ise vesteli kimse tutamaz
Bunlara güvenerek almýþtým
Þuan bekliyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Varank: (Yerli otomobil) Giriþim grubu 2019 sonunda ilk prototipi üretmeyi hedefliyor
Sanayi Bakaný Mustafa Varank, yerli otomobilde ilk prototipin 2019 sonunda üretilmesinin hedeflendiðini söyledi.
Varank Bütçe Sunumunda yaptýðý konuþmada "Giriþim grubu 2019 sonunda ilk prototipi üretmeyi hedefliyor." diye konuþtu.
Varank, þunlarý söyledi:
"Otomotiv endüstrisi 1,5 milyonun üzerinde ortalama yýllýk üretim ve 30 milyar dolara varan ihracat hacmiyle sanayimizin öncü sektörlerinden biridir. Ülkemizin bu alandaki kapasite ve deneyimini Türkiye’nin Otomobili Projesiyle taçlandýrmak için çalýþmalarýmýzý sürdürüyoruz. 2018 yýlýnda TOBB ve özel sektörümüzün 5 büyük firmasý bir araya gelerek Türkiye’nin Otomobili Giriþim Grubunu kurdu. Sektörde uluslararasý deneyime sahip bir CEO görevlendirdi, oluþturulan uzman kadro her geçen gün büyüyor.
Giriþim grubu 2019 sonunda ilk prototipi üretmeyi hedefliyor. Türkiye’nin Otomobili Projesi, Türk sanayisinin dönüþümü ve teknolojik atýlýmýnda önemli bir eþik olacak. Bu projeyi elektrikli ve sürücüsüz araç teknolojileri ve yazýlýmlarýnýn milli kaynaklarla geliþtirilmesi açýsýndan bir fýrsat olarak görüyoruz. Otomotiv sektörünün akýllý mobilite çözümlerine evrilmesiyle ortaya çýkan fýrsat penceresinden mutlaka yararlanacak, ekosistemimizi bu yönde güçlendireceðiz."
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
Yerli oto da üretim tarihi sürekli deðiþiyor
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri