5 milyon hisse az biþii deðil, demek ki bugün o yüzden saðlam durdu tahta
5 milyon hisse az biþii deðil, demek ki bugün o yüzden saðlam durdu tahta
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
Son takas durumunu imkaný olan bir arkadaþ paylaþabilir mi acaba?
Aralýk ayýnda deniz 4,5 milyon eksi, qnb finans 4,6 milyon artý görünüyor..
Geldik, gidiyoruz..
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
Arkadaþlar sizden ricam elinizden geldiðince herkes cumhurbaþanýna bimer cimer vestelin yaptýðý hisseyi baský altýnda tutmalarýný þikayet edin yerli otomobil yerli milli diye girdiðimiz hisse hergün sebebsizce düþüyor bu yazmazsak bunu kan emiciler pislikleri bitmeyecektir herkes þikayet etsin
Ben burada iceriden ögrenip islem yapani ve gelecek haberleri posizyonuna göre hazirlayani ANZ saniyordum yanilmisim, özür dilerim.
Bu serefsiz Vestel icra kurulu üyesi asagidaki mahlukatmis. Ulan zehir zikkim olsun, coluk cocugunu bogazindan gelsin o haksiz kazanclarin;
SPK tarafýndan verilen idari para cezalarý - 1
Konuya iliþkin aþaðýdaki açýklama Sermaye Piyasasý Kurulu (SPK) bülteninde
yer aldý.
" Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret AÞ (VESTL) pay piyasasýnda gerçekleþtirilen iþlemler ile ilgili olarak yapýlan
inceleme sonucunda, aþaðýdaki tabloda yer alan idari para cezasýnýn uygulanmasýna karar verilmiþtir"
Ýdari para cezasý uygulanan þahýs/þirket: Ýhsaner ALKIM
Ýdari para cezasý uygulanmasýna neden olan eylem: Ýçsel bilgi veya sürekli bilgilerin
kesinleþmesinden kamuya duyurulmasýna kadar geçen süre içerisinde iþlem yapýlmasý.
Eylemin aykýrýlýk teþkil ettiði düzenleme: VI-104.1 Piyasa Bozucu Eylemler
Tebliði'nin 4 üncü maddesinin 4 üncü fýkrasý.
Verilen idari para cezasý tutarý (TL): 560.702
Yorumlarim ve paylasimlarin kesinlikle "Yatirim tavsiyesi" niteliginde degildir!!!
Yer Ýmleri