Mart ayýnda 6 liradan 14.57 ye gitmiþti bu kara kaçan. Ýçindeydim o rallide ama erken sattýk baktýk arkasýnda uzun süre. Þu yerli oto hikayesi ile ilk hedefi 14.57 dir bana göre.
Mart ayýnda 6 liradan 14.57 ye gitmiþti bu kara kaçan. Ýçindeydim o rallide ama erken sattýk baktýk arkasýnda uzun süre. Þu yerli oto hikayesi ile ilk hedefi 14.57 dir bana göre.
'Teknoloji ve internetin hayatýmýza girmesiyle birdenbire çoklu kanallar oluþtu. Böylece alýþveriþin her noktadan yapýlabileceðini gördük ve bambaþka bir dünyaya ilerlemeye baþladýk'- Vestel Ticaret AÞ Genel Müdürü Ergün Güler:- 'Ocak ayýnda yerli operatörümüz Vestelcell ile bütün maðazalarýmýzda hizmette olacaðýz'
https://m.timeturk.com/perakende-gun.../haber-1314698
Geçtiðimiz günlerde Cumhurbaþkaný Erdoðan'ýn "Onlarýn iPhone'u varsa öbür tarafýn da Samsung'u var, Venüs var, Vestel var." açýklamalarý sonrasý hisseleri büyük artýþ gösteren Vestel, þimdi de telefon operatörlüðü iþine giriyor.
Geçen sene reis bir ara bu sözleri söyledikten sonra Vestel gaza gemiþti Vestel Cell de tamammýþ.![]()
Sayýn maharaj emekleriniz ve paylaþýmlarýnýz için çok teþekkür ederim
Sn. MAHARAJ inþallah yakýn zamanda marttaki gýbý guzel bir ruzgar daha yakalanýr hissede yabancýlar oldukça iþtahlý, bu arada emekleriniz ve verdiðiniz bilgiler için teþekkür ederiz...
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Beklentilerin gerçekleþeceði döneme girdik, belki bu hafta yerli oto iþi sunumu yapýlýr, Vestel Cell, Taylanlý akücü vs. sýrada.
Normalde böyle beklentili bir hisse seneyi dedðiniz zirveyi geçmesi lazým, yabancýlarýn sürekli paylarýný artmasý da buna iþaret ediyor, daha da toplamaya niyetleri varsa yukarýdan alsýnlar artýk, diðerleri 2-3'e katladý, bu daha yolun baþýnda.
![]()
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Takaslarda deutschenin istikrarlý alýmlarý çok dikkat çekici.
Son 1 ayda cuma günkü alýmlarýyla 4 milyon küsur lot oldu.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakaný Fatih Dönmez, bakanlýðýnýn 2020 bütçesinin görüþmeleri sýrasýnda, yerli otomobilin Ar-Ge çalýþmalarýna deðinerek, "Otomobil Giriþim Grubu yerli elektrikli otomobil ile ilgili çalýþmalarýna devam ediyor. Oradaki batarya grubu ile biz ortak çalýþýyoruz. Çünkü pil teknolojileri sadece otomobil sektörünü deðil birçok sektörü etkileyecek kabiliyette bir teknoloji" diye konuþtu. 500 kilometre menzile sahip olacak olan ve aralýk ayýnda prototipi kamuoyu ile paylaþýlacak yerli otomobilin Ar-Ge ekibi de yýl sonuna kadar 300 kiþiye ulaþacak. Ar-Ge içerisinde en önemli paylardan birini batarya teknolojileri oluþtururken, buraya yapýlacak yatýrým 11. Kalkýnma Planý'nda da yer aldý. Bu kapsamda, rekabet gücünün geliþtirilmesi için "Otomotiv Destek Programý" hayata geçirilecek. Programla sensör, batarya, yakýt hücresi ve yazýlým gibi alanlarda teknoloji ve üretim kabiliyetlerinin geliþtirilmesi saðlanacak. Yerli otomobil için teþvik mekanizmasý geliþtirilerek proje tamamlanacak.
Bakan bir tek bu iþi vestel yapýyor dememiþ ama anlayan anlamýþtýr anlayacaðýný.
Bu iþte pastanýn büyüðü vestelin ama hissede en küçük dilimi vestel aldý.
Asuzu ne yapmýþ öyle, 7 lerden 13 liraya kadar yakmýþ lastiklerini.
Yer Ýmleri