neden stop olunsun ki. ben varım. maliyetim çok aşağılarda. teknik olarak satışı gerektiren bir neden yok. " ana trend kırılmadan satış yapılmaz" bu teknik analizin en temel kuralıdır..
o günlerde ne olduğunu çok iyi biliyorum ve bu hareketi defalarca yaşadığım için fiyatın gevşemesini göz ardı ettim
ne oldu?
açıklanan bilanço olumluydu.
fiyat neden yükselme di?
çünkü bilanço beklentileri çoğunlukla önceden satın alınır. ( piyasa uzmanları bunu çok iyi bilir.) bu bilgiyi önceden değerlendirenlerin kar amaçlı satışları yükselmeyi engeller. bunu kimler yaptı? spek.. ya da hissede pozisyon alan grup..
satışlar bittikten sonra ise yükseliş kaldığı yerden devam etti. bu, sürpriz bilançolar hariç hep böyle olur. bilançoyu ilk kez görüp
olumlu değerlendirenleri avlarlar..
BİLANÇO YA DA HERHANGİ BİR HESAPTA OLMAYAN GELİŞME FARKETMEZ. BURADA BİR TEK ŞEYE BAKILIR." TREND ÇİZGİSİ"
çizgi aşağı kırılmaz ise satış yapılmaz. ( kırılmanın da kurallar vardır) not: çizgi yerine zik zakları düzelten hareketli ortalamalar
da kullanılabilir.
şimdi grafiğe ve çizgiye bak. satışı gerektiren bir durum var mı? ben çizgiye baktığım için satış yapmadım ve para kazandım. çizgi kırılmadığı sürece para kazanmaya
devam edeceğim.
https://hizliresim.com/JelJdg

) gerçi sorun yok, alan razı, veren razı
Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri