Merhaba,
Bloga #VESTL 2020/12 dönemi bilanço analizi ve grafikleri yükledim. Faydalý olmasý dileðiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Saygýlar
Twitter hesabýmdan da takip edebilirsiniz.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/918291
"Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret Anonim Þirketi Yönetim Kurulu tarafýndan, aþaðýdaki kararlar alýnmýþtýr.
Þirketimizce gelecek beþ yýl içerisinde nakit ve/veya bedelsiz sermaye artýmý ihtiyacý doðduðu takdirde deðerlendirilmek üzere Þirket kayýtlý sermaye tavanýnýn; mevcut kayýtlý sermaye tavanýmýza henüz ulaþýlmamýþ olsa da, Þirketimiz hedeflerine ulaþmasý için yeterli olmadýðýna,
Bu kapsamda Sermaye Piyasasý Kanunu'nun 18'nci maddesi hükmü ve Sermaye Piyasasý Kurulu'nun, II.18-1 sayýlý Kayýtlý Sermaye Sistemi Tebliði çerçevesinde; 2021-2025 yýllarý için Þirketimizin mevcut 1.000.000.000.- TL (Birmilyar) Türk Lirasý olan kayýtlý sermaye tavanýnýn 2.000.000.000- TL (Ýkimilyar Türk Lirasý)'na artýrýlmasýna ve bu çerçevede Þirketimiz esas sözleþmesinin 6'ncý maddesinin aþaðýdaki þekilde tadiline,
Ýþ bu kararýn uygulanmasý için gerekli her türlü iþ ve iþlemin ifasý için Yönetimin yetkilendirilmesine,
Toplantýya katýlan Yönetim Kurulu üyelerinin oy birliði ile karar verilmiþtir."
Bedelsizin ayak sesi geldi, kendisi de genel kurulda gelir diye düþünüyorum. Hayýrlý uðurlu olsun..![]()
Yazdýklarým tamamen kiþisel görüþlerim olup yatýrým tavsiyesi deðildir.
Henüz belli deðil.
Muhteþem bilanço hala fiyatlanmadý,toplanýyor..kayýtlý artýrýmýnda bedelsiz vurgusu bekletmeyeceðinin sinyali.
Hocam çok haklýsýnýz bence. Vesbe yüksek bir temettü veren bir firma galiba ondan yükseliyor olabilir oysa verdiði tememettü miktarýnýn %90 a yakýný vestelin kasaya girecek bizim haberimiz var ama acaba vestelin bundan haberi var mý. Ytd
WAS-LX1A cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri