Vestel neler oluyor.Dag fare mý doguracak. Temettüyü vermeden temettü vermiþ kadar düþtün zaten.Ytd
Vestel neler oluyor.Dag fare mý doguracak. Temettüyü vermeden temettü vermiþ kadar düþtün zaten.Ytd
O iyi insanlar o güzel atlarýna binip gittiler...
Temettünün genel kurulda onaylanmamasý gibi bir durumun ihtimali nedir sizce?
Þuan anlýk genel kurulda onaylanýrsa brüt temettü %20 nin üzerine çýktý.Fazla fazla düþtü nedense son günlerde.
Hakikaten yazýklar olsun.
Bu saatten sonra patron alsýn 6TL temettüsünü þey yapsýn.
Demek ki VESTL yatýrým yapýlacak þirket deðilmiþ.
38.50 TL iken adam bir hisse sattý hisse 33.90 gördü.
bu kadar düþük hacimle bu denli büyük düþüþte baþarý
mal topluyorlar desem hacim çok düþük
ne oluyor anlamýyorum
Ya bu kurula kadar herkes diken üstünde en ufak düþüþte sanýrým çýð gibi büyüyor kendime bunu düþündüm.
Ýnþallah bizi sevindirecek bir karar çýkar veya en azýndan þu temettü iþi netleþir de biz de rahatlarýz düþüþler alým fýrsatý deriz.
Bu haliyle 2 gün azap çektirecek en azýndan bana maalesef.
Uzun vadede zaten sahiplere duyulan güvensizlik haricinde herhangi bir olumsuz hikayesi yok ben göremiyorum belki hala bir miktar açýk döviz pozisyonu ve borcu sayýlabilir.Ancak önemsencek miktarlar deðil.
Öte yandan ihracatý kuvvetli olmasý ve bana,Avrupa'da hala pandemi etkilerinin sürmesi tüketimin tam anlamýyla canlanmadýðýný hatta
pandeminin düþüþüyle birikmiþ talebin de ülkemizde ve yurtdýþýnda artmasý oldukça pozitif duruyor.
Herkes için hayýrlýsý olsun inþallah.
umarým böyle bir þey olmaz çok düþük bir ihtimal ama güven falan kalmaz bende böyle bir durumda
Yer Ýmleri