Vesbe toparladý seans sonu bizimki daha da dibe gitti
Sanki þirket battý bizim haberimiz yok
Vesbe toparladý seans sonu bizimki daha da dibe gitti
Sanki þirket battý bizim haberimiz yok
Hocam ben baktýrdým izmirdeyim Manisa’daki eþe dosta baktýrdým vallahi fabrika yerinde duruyor, bacasýda tütüyor
😂
Zorlu dogan ve sabanci kagitlarini almayacaksin arkadas durum bundan ibaret hepsinin derdi kucuk yatirimcinin parasini nasil calarim nereden bulastim amk
Destek kaldý mý hocam þelaleye devam mýSNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yukarýdan malý verdiler maalesef.. bunlarýn hiç bir ürününü eve sokmazdým, hisselerine niye bulaþtým bilmiyorum.. tekniðine kandýk.. temettülerini alsýnkar rulo yapýp artýk.........
bugün bir arkadaþ özelden altý kapanýþ olursa stop olurum demiþtim.. biraz zarar ile stopladýk.. kalanlara bol kazançlar..
![]()
trend talihsiz bir þekilde geri döndü. artýk bu seviyeler satýþ deðil alým zamaný.
küçük bir iyimser haber bile yükseliþi baþlatan kývýlcým olabilir.
Grafik Yorumcusu
özelden yazan arkadaþlara çok teþekkür ediyorum burada ben öðrenciyim 1-1.5 yýldýr grafikle ilgileniyorum yaþým 51 yani ayný zamanda teknoloji özürlüyüm yaþýtlarým sudoku çözerken ben kýzýmý yurt dýþýnda üniversite okutmak için bu iþlere girdim tokkan beyin yanýnda çýrak bile sayýlmam ama üzüntüm bu. burada onu takýp eden onlarca kiþi var iyi niyetinden zerre þüphem yok ama attýðý mesajlar
hisse 100tl olacak
türkiyenin apple
çelik fiyatlarý
bedelli olabilir mi
ve en son buradan hisse alýnýr satýlmaz.
1- vestelin patronu kötü niyetlidir. neden arçelik yaptý genel kurulu açýkladý daðýttý temettüyü. vestel yaptýmý yaptý býrak daðýtmayý tarih yok. havuç olarak tutuyor. 9 lira geri geldik. bunun adý ÞELALE düþüþü.
2- patrondan habersiz kim böyle operasyon çekebilir tahtaya bu günkü düþüþ endeksten diyelim hadi endeksin çýktýðý günlerde düþtük.haftalýk takaslara bakýn geçen hafta böyle bir tahtada 2 milyon sadece 2 milyon lot yabancý satýþþý var.
3-çelik fiyatýndan arçelik etkilenmiyor mu
4- bu þelalede dip görülmeden alýma geçilir mi bir dibi gör git 2 lira üstten al önünü gör ama.
25 e 20 ye düþmeyeceði garantisi var mý size grafik attým hareket 17 lirada baþlamýþ fk falan hikaye hikaye olduðu bu þelalede görüldü meþhur fk 5.82 bankalarla yarýþýyor.
bunca grafik tecrübeden ben þunu beklerdim þunun altý stop (dük olduðunun ertesi gün) kaðýt durulsun indikatörler düzeltsin bakarýz.
bu yüzden tokkan bey çok iyi grafikleriniz var. benim fersah fersah önümde temel bilginiz tartýþýlmaz ben sizi artýk izlemiyor ve dinlemiyorum nedeni ben yanýldým dememeniz ne kadar bilirseniz bilin bir insan hatayý kabullenmiyorsa ders çýkaramaz o zamanda gelir burada çelik fiyatý bedelli diye geveler durur.
ben yazdým hatam grafiklerime deðil zorlu..... ya güvenmek oldu. toplamda memurum kardan 22500 tl zarar yazdým hisselerimi satmadým nedeni grafiklerde.
Yer Ýmleri