Döndü mü arkadaþlar
Döndü mü arkadaþlar
O iyi insanlar o güzel atlarýna binip gittiler...
Þeker düþerken dusurmem çýkarken çýkarmam diyor![]()
Tahtayý bi rahat býraksýn hocam. SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ortaðým yine yazayým kimseye al sat diyemem apple bu 100 lira olacak diyemem diyenin vebali boynuna ben tutuyorum
az lotum var 1530 lot memurum ben hergün bakmamak iyi yukarý dönecek orada 39 a yakýn satmayý düþünüyorum yazdým öncede sonrada gidip arçelik alýrým en azýndan kurumsal
birileri alsýnda kim alýrsa alsýn desteðe deðip çýkýyor, sonraki 28 onun altý 25
birileri almazsa bütün destekleri kýracak...
tepeden yakalanmak ile bunu hak ettim
zamaný geri alsam bekler buralardan alýr ekranlarý kapatýr 2-3 ay sonra bakardým
temel, teknik dedim ama þirketin sahibini, birol beyi yabancýlarý ve hükümeti hesaba hiç katmadým
sen misin temel teknik bakarak alan burasý norveç isveç almanya deðil ki türkiye bir gecede herþey olur, borsa da etik dýþý hareket edenleri denetleyecek kurumlar iþini yapmaz, her türlü spekülatif iþlemler yapýlýr
ama iþte biz garibanlarda üç kuruþ birikimi yapar, birikimle yatýrým yapalým deriz balinalar yutar bütün birikimi
velhasýl bir söz vardýr, kumarhanede paran bitmedikçe kazanma þansýn vardýr.
burada da satmadýðým sürece zarar yazmaz, beklerim kendim ettim kendim buldum derim.
bir dahaki seçimimde de kurumsallýða ülke þartlarýna bakarak yatýrým yaparým
Yer Ýmleri