Arkadaþlar
1.bende 33.79 fiyat ile bu hisseyi aldým bu hissenin 64 kuruþa düþtüðü zaman elimde vardý þimdi aldýðým fiyata bakýn borsa iste öyle birþey 19 TL.dan almadým 33.79 dan aldým.
2.aldigim hisse ile ilgili kimseyi suçlama hakkýný kendimde bulmam.benim aldýðýmý bir baskasi satmýþ o kazanmýþ bende þu an için kaybetmiþ bulunmaktayým.
3.temettu tarihinin açýklanmasýný bile sorun yapanlar var koskaca þirket kabul edilmiþ bir karar üzerinde küçük hesaplar içinde olmaz kanaatindeyim.
4.birol mutlu yabancýnýn gelmesine engel oluyormus satýþ yaparak bu kiþi tahtaya hakimse satýþ yapýyorsa karþýdaki güçlü ise ki yabancý yatýrýmcýlar öyledir duman eder tahtayý birolun gücü yetmez.
5.farkli aracý kurumlar kullanýlarak iþlem yaparlar vede biz bireyseller bunun içinden çýkamayýz herturlu alavere yaparlar.
6.zorlu grubu patronu yatýrým delisi memleketine hizmet eden takdir ettiðim bir isadamidir.borsada dinamikler ve ülkemizin jeo politik ve siyasi konjektur nedeniyle çalkantýlý bir borsasý mevcuttur düzgün þirkete yatýrým yapan herzaman kazanýr 2001 krizinde 64 kuruþ Vestel þimdiki fiyatla kiyaslayinca durum ortada.temettu ve bedelsiz verilmiþse o fiyat daha aþaðýda olacaktýr.
7.patrona ve birol mutluyu yenimi öðrendiniz yoksa yüzde 10 haberi gelince mi öðrendiniz kapta devamlý takip ediyorum ortaklýk oranýný 9.13 ile 10 arasýnda gidip geliyor belkide baþka bir hesapla karþýlýklý iþlemle tahtayý yapýyor.
Birol mutlu kazanmak isteyecek bu onun hakký degilmi kaybetmelimidir onunki para degilmidir.
8.ben bugüne kadar hep temeli nedeniyle þirket hissesine yatýrým yaparým vestelde buna uygun bir þirkettir diye düþünüyorum.
9.herkesin kazandýðý bir borsa olmayacaðýna göre kimseyi suclamaya hakkýmýz yok temel bilgisi olan teknikle destekle alým yapmak saðlýklý olur.
10.bunlar yatýrým tavsiyesi deðildir kar zarar kardeþtir
Sagliklar


Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri