Morukçu arkadaþ mý bu kovboy
Tapatalk kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Morukçu arkadaþ mý bu kovboy
Tapatalk kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Bir masum ky Vestelin MORUKLARI nin planini bozabilir.
Þahsi kanaatim , bu tahtanýn sahipleri , döviz yükselmeden önce aþýrý mal kaybettiler ve dövizde alýp baþýný gidince malý toparlayamadýlar. Þimdi sattýklarý TL fiatýndan malý almak için cýrmalýyorlar , lakin herkes zararda olduðundan verdikleri malý alamýyorlar. Alan herkes dövize göre aþýrý zarar etmiþ durumda. Bence biz dövize karþý ne kadar zararda isek bu tahtayý tutanlarda dövizin azizliðine uðradýklarýndan zararlarýný biz küçük yatýrýmcýlara yýkmaya çalýþýyorlar. Küçük yatýrýmcýda istediklerini vermeyince böyle agresif bir þekilde , kendilerince uyanýklýk yaparak bulanýk suda balýk avlamaya çalýþýyorlar.Yabancýnýn gitmesi , patronun müdahele etmemeside bunlarýn istedikleri gibi , pervasýzca at oynatmalarýný saðlýyor. Neticeye ulaþmak için her þeyi deniyorlar. Bu görüþler þahsýma ait olup sadece beni baðlar. Herkes kendi doðrusuna göre hareket etsin.
Moruklar morukluklarýn vazgemýyor.
vestelin MORUKLARINA MORUK olduklarýný hatýrlatmak ; bundan kurtulamayacaklar gibi.
Buna ne diyorsunuz ? Kusluda biri paylasmis
CPH2205 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
81 ile þarj istasyonu kurulacakmýþ 300 milyon TL teþvikte yanýnda var mý Türkiye’de Vestel’den baþka þarj istasyonu üreten yok peki bu pastadan pay alacak olan bir þirket yarýn yüzde kaç yükselir yüzde 10 tavan yapar peki Vestel yapar mý hayýr neden peruklu pçi yüzünden genel kurulu iple çekiyorum saygýdeðer vestel ceolarý cýolarý baþkanlarý sekreterleri krallarý paþalarý hele görüþeceðiz genel kurulda sizinle bir daha insan yüzüne çýkamayacaksýnýz
Enerjisa da var Gerel varASUS_X00TD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri