Ben de bişeyler yazayım diyorum da yazacak bişey yok. Morukların şirket Ucuz dedik aldık, bu fiyata böyle şirket mi olur dedik aldık, gerçi grubun ucuz olmayan şirketi de yok diye düşünüyorum. Bakalım temettü işlerini neye bağlayacaklar.
Ben de bişeyler yazayım diyorum da yazacak bişey yok. Morukların şirket Ucuz dedik aldık, bu fiyata böyle şirket mi olur dedik aldık, gerçi grubun ucuz olmayan şirketi de yok diye düşünüyorum. Bakalım temettü işlerini neye bağlayacaklar.
[QUOTE=Frqn21;5871982 Morukların şirket Ucuz dedik aldık, bu fiyata böyle şirket mi olur dedik aldık, gerçi grubun ucuz olmayan şirketi de yok diye düşünüyorum.[/QUOTE]
İşin tuzağı da bu ucuzluk. Vesteli 4 liradan ucuz diye alıp, 0.80 den satmıştım. Bir daha bu ....lerin şirketlerine bulaşmıyorum.
Haddini aşan, zıddına döner.
Haklısınız, borsada ucuzluk yanıltıcı olabiliyor. Özellikle düşük FK. Bahsettiğim şey büyüme yaratacak yatırımlarından kaynaklı bir ucuzluktu. Belli bir karlılık artışı vaadetmeyen, yatırımda zayıf şirketlerin, özellikle de temettü dağıtmayanlarında çarpan düşüklüğüne aldanmak yanlış olabilir.
Yer İmleri