Ülker dünyadaki benzerlerine göre yüzde 40 ucuz (iþ yatýrým) uzunca süre orada da bulundum. Simdi ucuz diye hisseye girilmeyeceðini daha iyi anlýyorum. Hisse ne zaman gidecek olsa murat ülkerin kendisinin veya yýldýz holdingin þirketlerini kat kat ve pahalýya satarak servet transferi yaptýðýný gördük. Hissede patron önemli. Vestel beyaza bu tarz seyler yapmayýp direk vestele böyle giydirmesi ilginç. Önem gýda diye bir þirketi 4.3 milyara ülkere kakaladýyor. Bir çok kiþi 1 milyar etmez diyordu. Meta nikelde aynýdýr. nikel fiyatlarý ucukken zorlu aldý fiyatlar düþünce sürekli zarar edip kimse yaklaþmayýnca vestele kakaladý. Þimdi nikel tekrar yükseliyor. Nikel yýllar önce 50k fiyatlarý gördü suan 30-35 bandýnda takýlýyor. 25 altýna düþmezse artýk sermayesi bile olmayan meta nikelin bir nebze toparlanacaðýný düþünüyorum. Ýnþallah yine benzer þeyler görmeyiz.
ytd.
ytd.
Hocam aciklamalar icin tesekkur ederiz. Hisse neti sizin gibi temelci arkadaslar sayesine seviyoruz. Benim vestel hisem yok demecek kadar az. Ben asels toplamistim ama buda vestelden kalir yani yok. Ýs yatirim 2022 karini 4milyar civari tahmin etmis. Boylelikle kar bu sekilde gelirse fk 2 ye dusecek. Bu olasilik gerceklesebilir mi? Fk ayni oranda kalirsa hisse fiyati 100 tl bandina gelecek. Benim nakitim yok ama bir sekilde 2000 lot almam gerektigini icimden bir his dürtukleyip duruyor..
CPH2205 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Arçelik in 50 milyar tl deðerde olduðu yerde Vestel 10 milyar tl de kalamaz o yüzden fazla takýlmayýn gün gelecek o fark kapanacak bilanço borç zart zurt merak etmeyin az kaldý tekrar söylüyorum o fark kapanacak buralarý bayram yerine dönecek peruklu deðil krallarý ejderhalarý gelsin borsa matematiktir 2*2=4
benim elimde de vestel hissesi var bende baþka hisselerden çýkarak geldim ve de sattýðim hisse neredeyse %50 pirim yaparken bu hisse þuanda aldýðým fiyatýn altýnda. fakat bu yorumlarýna katýlmam mümkün deðil. o çöp olarak bahsettiðin tesise(meta nikel) neredeyse 1 milyar dolar yatýrým yapýlýyor. senin 30-35 dolar olarak bahsettiðin fiyatlar cevher fiyatlarý þuanda ham nikel fiyatlarý 32000 dolar seviyelerinde ve bu tesis 10.000(onbin ton) saf nikel üretim kapasitesine ulaþacak. 320.000.000 dolar ciro..... bununla kalmayýp bu üretilen nikel bataryaya dönüþüp daha da kýymetli olacak. diðer mesajlarda bahsettiðin borçluluðun kötü olmasýný da anlayamadým. finansal tablolarý incelediðimde anormal bir durum görmedim umarým detayýný açýklarsýn. temettü sözü konusunda haklýsýn ama o da hissenin hýmbýllýðýný açýklamaz. kokusu ileride çýkar yada hisse ne olduðunu anlamadan birkaç haftada pirimini yapabilir. ben sasa yada hektaþtan farklý olarak yapýlan yatýrýmlarýn daha belirsiz yatýrýmlar(özellikle TOGG) olduðu için büyük fonlar tarafýnca biraz temkinli olunduðu kanýsýndayým. bakýp göreceðizz.... bildikleriniz öngörüleriniz var ise paylaþýrsanýz sevinirim. bunlar yatýrm tavsiyesi deðildir.
Son düzenleme : obilge79; 26-04-2022 saat: 02:43.
Zorla bir parti daha yatýrým yaptýrdýlar. Patron peruk takýyor diye mi bu fiyatlama. Biriktirir bekleriz, daha genciz.
Yer Ýmleri