Vestl,meta nikel de,gördes tesislerinde yýlda 10 bin ton nikel üretimi var,2. faz atýrým ile 20 bin tona çýkaracaklarýný bayan ediyorlar..Ocak ayýnda vestl bir KAP atabilir,yatýrýmlar için..Bu da fiyatý fiþekler..Hikayesi olan,büyüyen bir þirket ..2023 de umutluyum..2023 martta bakalým nereye gelecek..Tahminim 200 olmalý,burasý borsa her þey olur..
2029 yýlýna kadar,tüm borsalarda çok büyük bir ralli bekliyorum..dünya yeniden kuruluyor..Para varlýklara akacaktýr..emtia fiyatlarýda artýyor ve artacaktýr..FED 1.Ç sonra faizleri düþürecektir..Bilnço büyümesine gidecektir..savaþ geçici bir süre buzdolabýmna kalkarsa,kalkacaðýný umut ediyorum,çok ýzlý endeksimiz yükselir..Þuanda endeksin düþmesi iç,n hiç bir sebep göremiyorum..Artmasý için onlarca sebep var þu anda...Seçime bist100,9000 endeksi ile gireriz,seçimden sonra 2023 sonuna kadar 13 bin endeks hedefim..
Tabi,anormal durumlar olmazsa..Savaþa giriyoruz..Hazýrýz..Oralardan iyi haberler geldikçe,D.Akdenizde petrol ve gaz buldukça Ülkemiz çok güçlenecek bu da piyasalara yansýyacaktýr..
2029 a kadar borsalarda yatýrým yapmak,daha sonra ayý piyasasý,beklemek lazým..6 yýl borsadayým..Ya nasip..
20 bin lot vestl olan,bedelli sermaye artýrýmlarýna katýlmak þartýyla,15 yýl sonra boðaza nazýr yalý dairesi alýr bence..
3 aylýk torunum için hissetolamaya devam ediyorum,20 yýl öncei dev þirketlerimizin dolar bazlý fiyatýný gördükçe,hisse senedi sahibi olmaya devam diyorum..
Zira dolar bazlý 20 yýlda dev þirketlerimiz,560 kat kazandýrmýþ..
Tarih tekerrürden ibarettir..
Ya nasip diyelim..Bekleyip görelim bakalým..

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri