Vestel 58 TL fiyatlardan alýp 3 ayda %50 Kâr yapabilir miyim
Peruklu ne derse o olur
2024 yýlý içerisinde 107 lirayý görmüþ hisse, neredeyse % 100 deðer kaybýna uðrayarak 54 liralarda geziyor. Herhalde borsada en çok deðer kaybýna uðrayan þirketlerin baþýnda vestel geliyor. Sanýrým þirketin bu durumdan rahatsýzlýðý yok.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Trump'ýn kazanmasý vestel'e yarar mý
Geçmiþ olsun arkadaþlar Pazartesi taban-4 milyar zarar bilanço berbat peruklu gözün aydýn
Buna yatýrdýðým parayý kendim için gözden çýkardým, çocuklarýma yatýrýmlýk olarak tutuyorum. Ýster düþsün ister çýksýn. Sonuçta ülkenin devleþmiþ bir þirketine ortaðýz. Þirketin zarar'da olduðuna da inanmýyorum. Enflasyon muhasebesi diye bir þey çýkardýlar, kimin ne yaptýðý belli deðil.
Geçen haftadan itibaren yabancý yatýrýmcý yeniden borsa istanbul'a dönüþ yaptý. Vestel gibi bir þirketin hisseleri artýk kelepir denecek seviyede. Bu durumu da yabancý gayet iyi bir þekilde deðerlendirir.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yer Ýmleri