West denilen yav...sen ne ayaksýn
West denilen yav...sen ne ayaksýn
þimdi gelelim sana bacon bey ilk önce 2 defa uygun olmayan kelimeler kullanmýþýn benim hakkýnda sana bu kelimeyi kullanacak ne hakkýn var ilk önce sana bunu ispatlayalým ondan sonra gerisi sana kalmýþ bunu sana kýsa mesaj olarakta gönderecegim bu topiktede yazacýgým belliki benim son 1 1,5 aydaki bütün yazdýðým konularý incelemiþin......
iyi oku... okumasýný biliyorsan....
SMARTG.05-08-2025 32,32 deký beným topiðe yazdýgým yazý ogunku kapanýs ...bugune kadar 33,08 görmüþ...
VBTYZ.05-08-2025 24,30 .................................................. .................! bugune kadar 26 yý görmüþ
pnls ...05-08-2025 40,34 deký beným topiðe yazdýgým yazý ogunku kapanýs bugune ..kadar41,90 görmüþ
UÞAK ... BÝLANCO GELDÝÐ AKSAM SÖYLEMEYE GEREK YOK 4,85 TEN 6,50 KADAR 2 3 GUNDE ZATEN CIKTI......
OZRDN ZATEN SOYLEMEYE GEREK YOK 8,25 TEYDÝ 9,80 KADAR CIKTI....
ANGEN 21-05-2025 11,00 deký beným topiðe yazdýgým yazý ogunku kapanýs bugune ..kadar 12,61 GÖRMÜÞÞÞÞ
NTGAZ 20-06-2025 8,44 deký beným topiðe yazdýgým yazý ogunku kapanýs bugune ..kadar 11,75 GÖRMÜÞ..
EGPRO 17-06-2025 18,70 deký beným topiðe yazdýgým yazý ogunku kapanýs bugune ..kadar 24 GÖRMÜÞ
ADEL 12-05-2025 32,96 deký beným topiðe yazdýgým yazý ogunku kapanýs bugune KADAR 40,50 YÝ GORMÜÞ
KBORU 17-06-2025 12,66 deký beným topiðe yazdýgým yazý ogunku kapanýs bugune KADAR 15,54 GÖRMÜÞ
CANTEYÝ SOYLEMEYI GEREK YOK 1,50 1,65 TÝ ÞÝMDÝ 2,54 KUSUR
VESTEL 39,32 ÝDÝ SÝMDÝ YÝNE 39,68 BU ARADA EN YUKSEK 40,52 DE GÖRDU...
PEKI BEN BU FORMLARDA NE DEMÞÝM ALIM FÝYATI SATIM FIYATI BURDAN ALIN BEKLEYIN VS VS DEMÝÞÝMMÝ HÝÇ BÝR YAZIM DA SÖYLE BAKALIM AKSÝNE BURADAKÝ ARKADASLAR BENI DINLEDI DIYELIM ALDILAR BANA INANDILAR DIYELIM NITEKIM OYLE BIR SEY OLDU HANGISINDE ZARAR ETTIRMISIM SOYLE AYDINLAT BENIDE BILEYIM OYAZDIGIN KELIMEYE KARSILIK ....
CEVAP BEKLIYORUM....... BURAYA BU VESTEL TOPIGE AÇIKLARMISIN.. BEKLÝYORUMM..
Son düzenleme : west_77; 22-08-2025 saat: 01:00.
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Bacon ve West adlý arkadaþlar atýþmayý býrakýn lütfen bu hisse ne olur onu söyleyin peruklu elimize vermekten blzde ele almaktan baþka bir þey var mý
GS de ve vestelde ne yazdýðýný gördüm diðerlerini bilmem.gs1,30 iken olumsuz yazdýn þimdi 1.63.vestelde yok zorlu center satýlacak bilanço iyi gelecek diyen kimdi.ve Vestel bilançodan sonra 36.30 gördü,diyeceklerim bu kadar.West denilen arkadaþ ,ne ayaksýn þeklinde mesajýmý güncelliyorum yavru kelimesini geri alýyorum bu arada.
ben sadece gýrdýgým hýsselerde derým bugun hatýrý sayýlý lot aldým derým bunu gs de hýc býr zaman kullanmadým ve sadece vesteldeký haberde telegramda býr arkadas yazmýs pazartesý sessýz sedasýz satýlacak dýye o haberede arkadaslar boyle býr durum varmý dýye yazdým...býlancoya gelýrsek evet umýt ettýmký ýlk ceyrekten daha az zarar gelýr seklýndeydý..
sayýn bacon....
göstermiþ olduðun ilgi ve alaka için tþk ederim saygýlarýmla...
Yazýlarýmýn tamamý (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir yatýrým danýþmanlýðý icerisinde degerlendirilemez yatýrým tavsiyesi icermez yatýrým tavsiye niteliði taþýmadýgindan Yatýrýmcý profilinize uymayabilirKESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Ne oldu atýþtýnýz barýþtýnýz olan Vestel yatýrýmcýsýna oldu sonuç 0
sayýn cok
vestelin ben halen gidecegine sadece bu hafta beklenenýn üzerinde zarar açýkladýgýný gördük ama ogün 36 kusurleri test edip hemen toparlanmasý çok güzel oldu ben her zaman diyorum bilanço 1 gun sonra unutulur diye bunu sasaya da yazdým telegramda o gun tabana yakýn yerde kapattý 2 gunden beri tavan milyarlarca lotlar havalarda uçuþtu vestel neki... sadece vestel 40 üzerinde kalsýn sert hareketler gelecektir düþüncem odur ben bile ogun 36 küsürlerden ekleme bile yaptým. herkezin kendý görüþleridir kimseyi baglamaz...saygýlarýmla...
33.80 pozisyon aldým. Tahvil yatýrýmcýlarý garanti getiri görüldüðü için daha büyük bütçeler ayýrýyor. Tahvillerin berbat hale gelmesi tahviller özelinde deðil þirket özelinde þirketi ve hükümeti hamleye zorlayacaktýr. Bence þirketi kurtaracak bir hamle yakýnda gelecektir, o hamle geldiðinde hamlenin güzelliðine göre fiyatlama 250m$ olmayacaktýr.
Yer Ýmleri