A ve B temettü daðýtýmý sözkonusu olunca D ile ayný payý alacak...d yi niye alýrlar ki???
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A ve B temettü daðýtýmý sözkonusu olunca D ile ayný payý alacak...d yi niye alýrlar ki???
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Yola çýkýp varmayan, yoldan çýkýp varan yoktur."
Takoz formasyonu,çok sýk oluþmasada, oluþmasý durumunda piyasada ani bir fiyat hareketinin habercisi olabileceði için teknik analizde önemli bir formasyondu. Yukarý da bir bilgi notu verdim.bu formasyon herzaman oluþmaz, oluþursa da sert fiyat hareketlerinin ayak sesleridir diyor. Arkadaþin verdiði grafik incelenir ise 1.7x alt çizgi.oradan destek bulduk. Eðer bunca zaman bu grafiði çizip sonra ben oynamýyorum diye eþeklik etmezlerse hedefimiz 3,2tl
***KRDMA* *KRDMB* *KRDMD*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alým Satým Bildirimi
***KRDMA******KRDMB******KRDMD*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alým Satým Bildirimi )
Yapýlan açýklama düzeltme mi? Hayýr
Ýlgili Þirketler KRDMA, KRDMB, KRDMD
Açýklamalar Sermaye Piyasasý Kurulu'nun Seri: II, No: 15.1 Sayýlý Tebliði kapsamýnda Mustafa Yolbulan tarafýndan Kuruluþumuza gönderilen pay alým satým iþlemlerine iliþkin açýklama ekte yer almaktadýr.
Bildirimlerin MKK tarafýndan KAP'a aktarýlarak kamuya duyurulmuþ olmasý, içeriðinin MKK tarafýndan incelendiði, teyit ya da tekeffül edildiði anlamýna gelmez.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/725395
BIST
(19/12/2018 - 09:26:51)
1,88 kirildiktan sonra dusen takoz formasyonunu gereði hedef 3,2tldir.
Ayný takoz d de 2,2 kýrýlýnca da var.kirmis gibi orda.
KrdmrA-B yönetici hisse olmalarýna raðmen hala KrdmrDnin gerisinde,bu saçma fiyatlama mutlaka düzelecek,azýndan fiyatlar eþitlenecek,aþaðýda ya da yukarýda..
Yer Ýmleri