KRDMA Konsolide 2018/12 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 814259158 Yýllýk Deð%:224 Ana Ortaklýk Paylarý: 814484550 Yýllýk Deð%:224
KRDMA Konsolide 2018/12 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 814259158 Yýllýk Deð%:224 Ana Ortaklýk Paylarý: 814484550 Yýllýk Deð%:224
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hisse baþý 71küsür kuruþ kar 22 kuruþ temettü
Eyyyyyy spek, eyyyyy piyasa denen olgu, a,b, d hisselerinin tüm haklarý ayný, ayný kumaþ , ayný temettü pay fiyatlarý da ayný olmalýdýr.
Bende kalkmýþ farklý sektörde iþlem gören pay baþýna 37 küsür kar getiren TÝRE' den bu neden ucuz diye kýzýyorum.
PÝYASA BU ÝÞÝ ÇÖZMELÝ.
A-B yatýrýmý yapan arkadaþlar. Buralarý çok ýssýz býrakýyoruz. D kadar olmasa da burda da ky var. Biraz da buralara yazsak nasýl olur?
Yazsakda yazmasak da aslýnda en kýymetlisi A sonra B gelir,temettüden yana hepsi ayný,D ile fiyat farký giderek kapanýyor,kapanmak zorunda fazlasý da olabilir.4.çeyrekte 246 milyon ertelenmiþ vergi gideri bir daha görmeyeceðimiz kötü sürpriz oldu .Krdmr 2018in her çeyreðinde ort.400 milyondan fazla esas faaliyet karý üretti,2019 daha güçlü olabilir.Brezilya kazasý etkisiyle dünya demir-çelik fiyatlarý yýlbaþýndan bu yana %5-8 yükseldi.
***KRDMA* *KRDMB* *KRDMD*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alým Satým Bildirimi
***KRDMA******KRDMB******KRDMD*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alým Satým Bildirimi )
Yapýlan açýklama düzeltme mi? Hayýr
Ýlgili Þirketler KRDMA
Açýklamalar Sermaye Piyasasý Kurulu'nun Seri: II, No:15.1 Sayýlý Tebliði kapsamýnda Yolbulan Çelik Sanayi ve Ticaret A.Þ. tarafýndan Kuruluþumuza gönderilen pay alým satým iþlemlerine iliþkin açýklama ekte yer almaktadýr.
Bildirimlerin MKK tarafýndan KAP'a aktarýlarak kamuya duyurulmuþ olmasý, içeriðinin MKK tarafýndan incelendiði, teyit ya da tekeffül edildiði anlamýna gelmez.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/744972
BIST
(05/03/2019 - 09:16:46)
Ayak oyunlarý...
Vakfýn piyasaya çýkan 7 milyon lotunun peþindeler...
A yý iyi toplayabilirlerse yönetimdeki güçlerini artýrabilirler...
Zaten bütün bu atýlan taklalar bu yüzden...
Kimse böyle dev bir þirketin yönetimini elinden kaçýrmak istemiyor...
Çünki KRDMR kendilerinin diðer þirketlerini çok güzel besliyor...
N'olacak ki devlet vaktinde böyle cevherden-mamüle dev bir tesisi yapmýþ...
Borsa ayak oyunlarý ile millete ait dev fabrika babalarýndan miras kalmýþ gibi bazýlarýnýn at koþturduðu alan olmuþ...
Olan, ky. lara oluyor...
Yer Ýmleri