1 yýl içersinde inþaat çeliði ve hurda fiyatlarý paralel artmýþ. %32 civarý bir artýþ sözkonusu.
Demir cevherinin fiyatý ise 1 yýl içersinde %2 civarýnda düþmüþ. Ama son aylarda cevher fiyatlarý da týrmanýþa geçmiþ..
....
![]()
1 yýl içersinde inþaat çeliði ve hurda fiyatlarý paralel artmýþ. %32 civarý bir artýþ sözkonusu.
Demir cevherinin fiyatý ise 1 yýl içersinde %2 civarýnda düþmüþ. Ama son aylarda cevher fiyatlarý da týrmanýþa geçmiþ..
....
![]()
22/12/2017'de açtýðý en son satýþ fiyatýna göre bugün %2,6 civarýnda bir indirimle açtýðý yeni satýþý gün bitmeden kapatmýþ (Ýnþaat çeliði satýþlarý). Þu inþaat sektörü için ölü sezonda iyi talep gelmiþ demek ki.....
Bugün;
Halihazýrda kütük satýþlarý halen kapalý.
Profil ve pik satýþ fiyatlarýnda deðiþiklik yapýlmamýþ..
Kangal satýþ fiyatlarýnda %1,7 civarýnda indirim yapýlmýþ...
.![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Deðerli üstadým sar, açýklanan 2017 verileri ýþýðýnda tahmini kar ne olabilir? Birde bedelsiz olma ihtimali oluþa bilir mi? Saygýlar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Yer Ýmleri